Yaratılanların En Mükemmeli İnsandır!!!




Yakın zamanda bir mail aldım ve sizlerle bu paylaşımı yapma kararı aldım. Hem de bu yazım tabi okuyacak kadar cesareti varsa bu yorumu gönderen arkadaşadır!!!
 Cehalet mi diyeyim, çocukluk mu yoksa büyüklerin yanlış öğretileri mi bilemem ama bilmediği ve aklını zorlamadan araştırma yapmadan bazı şeylere imkansız deyip gerekçe olarak da Allah'ı göstermeleri gerçekten üzücü ve cahilce bir durum. Örneğin telekineziye ( o arkadaşın cisimleri hareket ettirmek dediği) leklerasyona (uçabilmek) inanmamak yalnızca korku ve cehaletin sonucu olabilir. Çünkü sürekli delil diye göstermeye çalıştıkları Kur'an-ı Kerim'de yaratılanların en mükemmelinin insan olduğu belirtilmiştir. Yaratılanların en mükemmeli mademki insan, insanoğlunun diğer yaratılanlardan ayrıcalığı olması gerekmez midir?

Kimileri büyüklerinden edindikleri dogma düşüncelerle kendilerini savunmaya alırlar. Daha araştırma yapmadan metnin sonunun nereye gittiğini anlamadan,bir parçayı okuyup ana düşüncesini anlamadan eleştiri yapmaya kalkarlar. Ancak bununla kendilerini rezil etmekten başka bir işe yaramazlar. Biz dunyagizemleri ve evreningizemleri ekibi olarak bu web sitelerini kurarken ana temamız insanoğlunun mükemmel yaratılışıydı. Bir başka deyişle YARATILANLARIN EN MÜKEMMELİ OLAN İNSAN ayetini ıspatlamaktı. Bir çok delil ile bunu kanıtladık. Ancak delillerimiz öyle fazla ki birçok kişi daha okumadan kendince yorumlar üretmeye başladı. Kimi zaman insanların kandırıldığını yazdık, kimi zaman yaratılışımızdaki mucizeyi bilimin asla anlayamayacağını...

Yazının başında bahsettiğim arkadaşımız formumuzu doldururken açıklayın ama açıklayamazsınız filan demiş ama açıklayabileceğimiz korkusuna kapılıp mail adresini bırakmamış! Bu ziyaretçimiz tekrar sitemize uğrarsa düşüncesi ile onu aydınlatmak adına bu yazımızı sitemiz evrenin gizemlerinde sunuyorum.

Şimdi olumlu yada olumsuz maillerinize olan eşitliği ıspatlamak adına bu ziyaretçimizin formunu yayınlıyorum Ardından tüm cümlelerine tek tek cevap vereceğim:


ben sizinle şunu paylaşmak istiyorum. lütfen artık şu saçma yok sihir yapmış .... yok yerinden bişey oynatmış yeter artık tıp ilerledikçe insanlarda s*l*k oldu çıktı size dünyada en çok inandığım kişiyi söyleyim ALLAH dünyada en çok inandığım kişi ALLAH tır . bu söylediğiniz şeyleri ancak ALLAH yapabilir... ve bilim adamları bunu boşu boşuna araştırmasın çünkü bulamazlar ...sizde daha aklınızı boş şeylere yorun ... LÜTFEN 1 İ BANA BUNUN CEVABINI VERSİN AAAAAA DORU TABİ NASIL VERECEKSİNİZ BAZEN DÜŞÜNMÜYORDİĞİLİM ACABA BU SİHİR GERÇEKTEN BÖYLE 1 ŞEY VARMI DİYE AMA YOK ALLAH HERKEZİ EŞİT YARATMIŞTIR EĞER ONLARDA ÖYLE 1 GÜÇ VARSA BİZDEDE VARDIR EVET CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...

ad kardelen yeşilhat 
yaş 12 
kaldığı yer kıbrıs



CEVAP: Arkadaşımız "sihir" demiş. Sitelerimizin hiçbirinde sihir kelimesini kullanmadık. Aksine bahsettiğin şeyler sihir gibi çocukça bir terimle ifade edilemez çünkü bunlar "biyoenerji"dir. Yani Allah'ın TÜM İNSANLARA OLAN ARMAĞANI. Ispatlanmış olan biyoenerji hakkında internette yada kitaplarda milyonlarca kaynak bulabilirsiniz. İkinci olarak dünyada en çok inandığım kişi demiş! Allah kişi değildir bunu inancı olan ve araştırma yapan, Kuran'ı okuyan herkes bilir. O yaratandır. İnsan gibi kişi sıfatıyla hitap edilmesi yanlıştır. Bilim adamları boşuna araştırmasın demiş ziyaretçimiz. Bilim adamları şu an bunun mümkünlüğünü değil, nasıl mümkün olduğunu araştırmaktalar. Çünkü yapabilen milyonlarca insan var. Hani o Allah'ın herkesi eşit yarattığını söylemiş ya arkadaşımız işte bunun cevabı da budur. Birinci elden örnek; O telekinezi videoları kategorisindeki en üst sıradaki kişi benim! Ama onlar çooook ufak örnekler. Ellerimizdeki enerjiyi dışarı çıkarttığımızda pipete, kağıda yada bunun gibi hafif cisimlere değerek onları hareket ettirdiğini gösterdik orada.  Allah bu enerjiyi hepimize verdi. Ancak inanmadan, yapabileceğine daha bilimin çözemediği mükemmellikte olan beynimizi inandırmadan yapmanız mümkün değil. Ancak yaratılanların en mükemmeli oladuğunuza inanıyorsanız enerjinizi nasıl ellerinizde toplayacağınızı öğrenmeniz çok uzun sürmez. İlk denememde hiç oynatamadım. İkincisinde başım ağrıdı biraz ve çok az oynattım. O videoyu 3. gün çektim. O videolar dışında mükemmel örnekler var ancak daha bu küçük örneklerden korkan insanlar diğer büyük örneklere nasıl dayanır bilmediğimiz için yayınlayamadık!


Yaratılanların en mükkemmelinin insan olduğuna inanmıyorsanız Kur'an okuyunuz. Ardından web sitelerimizi hergün tüm sayfalarındaki tüm yazıları sabırla okuyarak delillerimizle aslında yaratıcının ne kadar mükemmel yarattığını öğreniniz. Ne denli gizemler yaşar insanlar, bunu bu kadar çabuk anlamanızı elbete beklemiyoruz ancak sitemizi sık kullanılanlara ekleyip tüm yazılarımızı takip eden arkadaşlarımız var ve bunlar inandıklarını belirttiler. Yaptığımız hizmet karşılığı teşekkür edenler de var elbet.

Yeri gelmişken söyleyeyim; bir arkadaşımız web sitemizde niçin reklam bulunduğunu sormuş. Sizlere bunca kaynağı kolay getirmiyoruz arkadaşlar. Kaç dilden kaynak çevirdiğimizi ve bir araya ne kadar uzun sürede getirdiğimizi anlatsak halimize acırsınız. Bu kaynaklar kimi zaman internet ortamında oluyor. Yabancı sitelerden, türk sitelerinden... Ancak düşündükki bu hizmetimizin, emeğimizin bir karşılığı olarak internet faturamızın bir kısmı bari karşılansın. Tıkladığınız reklam başına 0,02 $ yada hepsiburada reklamlarından 0,04 TL kazanıyoruz. Yani her 300 kişiden 1'i tıklasa bile doğru dürüst bir kazanç elde edemiyoruz. Yıllardır hizmet veriyoruz ancak 1 kez bile ödeme aldığımızı söyleyemem. Çünkü ödemeler belli bir limite ulaştığında veriliyor. Bu reklamlar yalnızca küçük kazançlar amaçlı değil, kimi zaman ihtiyacınız olan sitelere yönlenmeniz için de kullanılıyor. Bu son paragrafımız da o soruyu gönderen ziyaretçimize bir cevap olabilir.


Sitemiz yada yayınlarımız hakkındaki görüşlerinizi yan kategoriden yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum formuna yapabilirsiniz... Sorularınızı elimizden geldiğince araştırarak cevaplıyoruz. Olumlu yada olumsuz tüm görüşlerinize saygılıyız ve olumsuz görüşerinizi bir kenara atmaktansa sizleri aydınlatmak adına cevaplamayı tercih ediyoruz. Ancak formda e-mail adresinizi belirtirseniz cevabımızı direkt e-mail adresinize göndeririz. e-mail adresleriniz gizli tutulmaktadır. Kesinlikle yayınlanmamaktadır. İsmizi gizli tutabilrsizin bu yüzden rumuz yazmanız gerekmektedir. Ancak isminizi belirtmekte sakınca görmezseniz isminizi de yazabilirsiniz.

İnanmak, başarmanın yarısıdır diyerek herkese hayatta başarılar dileriz...




                                                                                TAYFUN EREN BAĞCI
                                                                 EVRENİN GİZEMLERİ/ DÜNYA GİZEMLERİ
                                                                            EDİTÖRÜ VE ARAŞTIRMANI

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Recent, Random or Label