BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ




BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ

Bermuda Şeytan Üçgeni (ayrıca Devil's Triangle ve Devil's Denizi olarak da bilinir), neredeyse yarım milyon kare mil okyanus (1,2 milyon km2) alanı kabaca Bermuda, Porto Riko ve Florida güney ucu tarafından tanımlanır. Bu alan için olduğunu belirtti

gemi açıklanamayan kayıp, küçük tekneler yüksek insidansı ve uçak..





Daha büyük resim görüntülemek için



Bermuda Şeytan Üçgeni temsil yoluyla olan o medya, popüler oldu hangi fizik yasaları da bilinen, değiştirilmiş veya her ikisi ihlal paranormal bir site.



Varken gemi bir numarası ve uçaklar bu bölgede son derece olağandışı koşullar altında kayboldu yaygın bir inanç ise, Amerika Birleşik Devletleri Sahil Güvenlik ve diğerleri değerlendirmesi, istatistikler, olaylar kayıp gemi içeren sayısı ve uçak hayır gerekçe göstererek katılmıyorum Herhangi bir ağır dünya bölgeye gitti diğer daha büyük.





Tıklayın Bu resmi büyütmek için



Orada bir dizi gemi ve uçak bölge adı verilen son derece olağandışı koşullar altında kayboldu yaygın bir inanç olduğunu

Bermuda Şeytan Üçgeni. 100 uçak kaybolma ve üzerinde Altı

1.000 hayatını kaybettiği 1945 yılından bu yana




Iddia edilen gizemler çoğu öylesine gizemli olmayan veya olağandışı yakın muayene üzerine, yanlışlıklar ve durumlar hakkında yanlış bilgiler sık sık dolaşan ile kanıtlanmış ve yıllardır üzerinde recirculating.



Üçgen keyfi bir şekil, kabaca Atlantik'in bir koridor dışarı işaretleme, kuzeye Batı Hint Adaları uzanan birlikte Kuzey Amerika sahil, kadar Carolinas olduğu gibi. Yaş Sail ile, gemi Avrupa'ya bölgelerinden güney kuzey Carolinas yelken istiyorsunuz dönen olarak, ardından doğu Avrupa, Kuzey Atlantik genelinde hakim rüzgar yönü yararlanan açın. Buhar ve içten yanmalı motorlar, büyük gemiler daha trafik gelişme bile (ve hala) Atlantik'in boş merkezine doğru daha ABD kıyılarına yakın bulunur oldu. Olarak Batı Hint Adaları yaprakları üçgen de gevşek Gulf Stream seyri ile, her zaman ve uygun uçucu hava bir alan olmuştur. Belirgin ağır deniz trafiği ve fırtınalı hava kombinasyonu gemilerin bir de belirgin büyük, belirli sayıda fırtına içinde debelenmek anlamına geliyordu.



Iletişim tarihsel sınırlamaları teknoloji göz önüne alındığında, bu ölüm olmadan iz bırakmadan kaybolur batan bu gemilerin çoğu. Kablosuz iletişim, radar Advent ve uydu navigasyon açıklanamayan kayıpların büyük ölçüde 20. yüzyılda bir noktada durdu anlamına geliyordu. Ara sıra gemi hala, ama nadiren iz bırakmadan getirdi. Bunu belirtmek gerekir ki, Amerikalı gazeteci 1960'larda yalnızca iki kavram ve Bermuda Şeytan Üçgeni tarihinden adı ve idi ürünleri.



Diğer alanlarda genellikle sıradışı özelliklere sahip olmak sözde Devil's Deniz, Japonya yakınlarında bulunan ve Marysburgh Vortex veya Büyük Göller Üçgen, Doğu Ontario Gölü bulunmaktadır.



Kaynak: Vikipedi, özgür ansiklopedi

http://en.wikipedia.org/wiki/Bermuda_Triangle







Bermuda (veya "Devil's") Üçgen



Bermuda Şeytan Üçgeni (aka Devil's Triangle) Atlantik Okyanusu'nda üçgen alan Miami, Bermuda ve Porto Riko ederek puan kabaca çevrilidir. Efsaneye göre birçok insan, gemi ve uçakların esrarengiz bu alanda yok olmuştur has it. Kaç gizemli ortadan kayboldu olan ve sayma yerinin yapıyor bağlıdır. Üçgenin boyutları üç kez 500.000 mil kare arasında değişir, boyutu, yazarın hayal bağlı. (Bazı "üçgen içinde Azores, Meksika Körfezi ve Batı Hint Adaları dahil.") Bazı geri Kolomb'un zaman gizemli iz. Buna rağmen, tahminler yaklaşık 200 en fazla 1000 olayları için son 500 yıl içinde değişir. Howard Rosenberg buna 1.973 US Coast Guard ve bölgede 8.000 'den fazla sıkıntı aramalar yanıtladı fazla 50 gemi ve 20 uçak Bermuda Şeytan Üçgeni olarak geçen yüzyılın içinde aşağı gitti iddia ediyor.



Birçok teori bu kayıp gemi ve uçaklarının olağanüstü gizemi açıklamak için verilmiştir. Dördüncü boyuttan Evil uzaylılar, Atlantis, kötü insanlar anti-yerçekimi cihazlar veya diğer garip teknolojilerinden kalıntı kristalleri, ve aşağılık vortices fantastik yazarlar arasında sık bulunmaktadır. Okyanusun altındaki Strange manyetik alanlar ve okyanus gaz (metan gazı) arasında teknik fikirli sık bulunmaktadır. Hava (fırtına, kasırga, tsunami, deprem, yüksek dalgalar, akımlar, vb) kötü şans, korsanlar, patlayıcı yüklerin, beceriksiz navigasyon cihazları ve diğer doğal ve insan neden şüpheci müfettişler arasında sık bulunmaktadır.



Orada o gerçekler efsane desteklemeyen iddia bazı kuşkucular, hiçbir sır, çözülmüş olması ve bu alanda virane bir explaining.The sayısı ihtiyaçlarını olağanüstü bir şey değil, büyüklüğü, konumu ve miktarın verilir vardır trafik alır. Gemi ve bu kadar tespit edilmiştir uçaklarının birçok esrarengiz Bermuda Şeytan Üçgeni içinde Bermuda Şeytan Üçgeni içinde hiç değildi kayboldu sahip. Bugüne kadar Araştırmalar herhangi bir olağandışı olayların kaybolma yer alan bilimsel kanıt üretildi değil. Böylece, sözde metan gazı açısından okyanus yerden serbest bırakılması bilimsel olanlar da dahil olmak üzere herhangi bir açıklama, manyetik bozuklukları, vb, gerekli değildir. Gerçek gizemi nasıl Bermuda Şeytan Üçgeni bir gizem tüm oldu olduğunu.



Bermuda üçgeni, modern efsanesi beş Donanma uçakları kısa bir süre sonra [Uçuş 19] 1945 yılında şiddetli bir fırtına sırasında bir eğitim görevi kayboldu başladı. Olarak en mantıklı teori neden kayboldu yol açan pilot Teğmen Charles Taylor pusulası başarısız olduğunu. Adaylarının 'uçak seyir aletleri çalışma sahip değildi. Grup ve sadece, ama trajik, yolunu kaybetmiş oldu yakıt bitti. No gizemli güçleri yakıt ile uçak üzerinde çekim gizemli gücü başka dahil olma olasılığı vardı. Bu bir kurtarma uçaklarının kadar kısa bir süre take-off sonra patladı doğrudur, ama bu olasılığı nedeniyle hatalı bir gaz deposu yerine herhangi bir gizemli güçlerine daha oldu.



Yıl orada makale, kitap olabilirdi düzinelerce ve televizyon programları Bermuda Şeytan Üçgeni gizemini teşvik Altı. Bu malzemenin yaptığı çalışmada, Larry Kushe çok az gizemli herhangi bir soruşturma yaptım bulundu. Aksine, kendi modellerinin de spekülasyonları sanki gerçeğin manto üzerinde geçiyorlardı Doğum geçti. Bermuda Şeytan Üçgeni ve gizemin çok eleştirmeyen hesapları, belki de hiç kimse, Charles Berlitz, 1974 yılında konuda bir bestseller daha vardı bu miti yaratmak için daha çok şey var ki. 400 + Donanma Kurulu Soruşturma 1945 yılında Deniz Kuvvetleri uçaklarının ortadan of sayfası resmi raporu inceledikten sonra, bu Kushe Kurulu at all olay ve şaşkın değildi Berlitz tarafından belirtilmiş olduğu iddia edilen radyo yayınlar söz etmemiştir onun kitap. Kushe göre, ne Berlitz tarafından fabrikasyon olduğu yanlış yorumlanabilir değildir. Kushe yazıyor: "Eğer Berlitz bir tekne, onun şansı başka renk olan kırmızı olduğunu bildirmek için vardı neredeyse kesin olduğunu." (Berlitz, arada, ismini icat etmedi; bu Vincent Gaddis tarafından yapılmıştır "Deadly Bermuda Şeytan Üçgeni" hangi Şubat, 1964, Argosy, dergi kurgu ayrılan sorunu ortaya çıktı.)



Kısacası, Bermuda Şeytan Üçgeni ve gizemli bir gizem eleştirmeyen yazarlar ve istekli bir kitle arasında ortak takviye bir tür uncritically spekülasyonlar bir şey gizemli Atlantic oluyor aktarmak oldu.



Kaynak: http://skepdic.com/bermuda.html


genel kaynak: http://www.dunyagizemleri.blogcu.com

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Recent, Random or Label