UFO




En Son Ele Geçirilen UFO ve NASA'nın Ufo belgelerini bu makalede inceleyebileceksiniz. Belgeler gerçek olup tümü nasa, mystic, national geopratic gibi yabancı bilim sitelerinden çeviri ile sentezlenip sitemizde yayına sunulmuştur. 

Yorumlarınıza her daim açığız...


Bu yazının devamında (altta) uzaylılar ve ufolarla ilgili belgeleri bulabilirsiniz. 








        UFO bir kısaltma için Tanımlanamayan Uçan Nesne(Unlocked Flying Object). Gibi nesneleri, uydu dağılmakta meteorlar dahil, kuş, uçak, ışık, hava balonları sürüleri ve her şey hakkında elektromanyetizma görünür bant içinde hareket.Ortak dil UFO genelde yabancı bir uzay aracı ile eşanlamlı olmuştur.


Fotoğraf kapağı den Ufo Mysteries: A Reporter Seeks Truth curt Sutherly tarafından Orada UFO  birçok fotoğraf ve eşit kalitede şunlardır: blurs ve sahte. Yabancı iniş veya yabancı abductees organları da implantlar gelen yere oldukça karasal olması, sahte dahil çıktı sahip yabancı çöker, ya da yanık gelen sözde enkaz gibi diğer fiziksel kanıt, işaretler. UFO inanan için ana nedeni birçok insanın tanıklığı vardır, yetersizlik bilim bilim kurgu ayırmak için, istekli erkekler bir komplo gerçeği withhold bir parçası olarak için güvensizlik aykırı tüm kaynakları fantastik öyküler, yetenek söylüyorum güvenmeyi, ve üstü dünya ile iletişim için bir istek. UFOs içinde yabancılar olan inanç, doğaüstü varlıklar inanç benzer.


UFOlogy alan yaş mitolojisi olduğunu. Melekler yerine ... Şimdi var ... uzaylılarla. Bu derin kökleri ve yataklar evrende adam vermek istiyor. Bu gizem için açlık bir ifadesi ... aşkın anlamını bizim umudumuz. Eski tanrılar alan yolculardan dönüştürülmüş durumda.



Dr J. Allen Hynek, astronom, UFO önde gelen savunucusu ve biri olan ifade "yakın geldi üçüncü tür karşılaşırsa," UFO olarak tanımlar:



Bir nesne veya ışık gökyüzünde görülen veya üzerine arazi görünümünü, yörünge ve rapor algı ve genel dinamik ve Işıklı davranış olan öneririz olmayan bir mantıklı, geleneksel açıklama ve sadece orijinal percipients için gizemli değil sonra tanımlanamayan kalır kim teknik sağduyulu bir kimlik verme yeteneğine sahip kişiler tarafından tüm delillerin yakın plandan bakınca, eğer bir mümkündür.



Hynek "tüm kanıt" ne kadar şüpheci bir gerektirecektir daha az olabilir ne düşünüyor. Örneğin, kanıt UFOlogists tarafından (1) olan yabancılar ve / veya yabancı uzay aracı gördüğünü iddia insanların ifadesini oluşur çağırdı; (2) kim ifade verecek insan türü gerçekler hakkında; (3) eksikliği aykırı tanıklık veya ya ve (hava balonu, prank, meteor, ışık yansıması duş vb) veya görgü ve güvenilirliği güvenini sarsmak; konvansiyonel yöntemlerle nişan açıklayacak fiziksel kanıt, (4) kuşkucular argümanları iddialarını zayıf UFOlogists karşı. Son öğe sorununa ilgisiz ise, henüz UFOlogy bir orantısız büyük rol oynar.


Çünkü biz tüm kanıtları yok - çünkü bu sightings muhtemelen yabancı Visitations bağlı değildir Bu bizim geleneksel yöntemlerle bu sightings tek nedeni açıklamak inandıkları için makul görünmektedir. Eğer tüm deliller vardı, muhtemelen konvansiyonel yöntemlerle sightings açıklamak olurdu. Aslında bizim Bay ve Bayan Barney Hill uzaylılar tarafından kaçırılan değildi, bunların uzaylılar tarafından kaçırılan edildi hipotezi desteklemez ispat edemez.


Birçok UFOlogists düşünüyorum eğer Whitley Strieber, Betty ve Barney Hill, veya başka iddia edilen yabancı abductees deli değildir ya da kötü, o zaman deluded olamaz ve gibi GÖRGÜ yabancı kaçırılması doğru hesapları veren ile güvenilir olmak. Ancak, bu en iyi aklı başında çok kolaydır, normal insanlar çok şey değil, hakkında bazı şeyler hakkında güvenilir olduğu deluded vardır.





UFOlogists yerine Mavi Kitap Projesi, ABD Hava Kuvvetleri raporu "sonra yirmi soruşturma iki yıl ... tanımlanamayan nesnelerin hiçbiri bu rapor hangi devletlerin kabul sonuçlara göre ve hatalı mantığı takip edecek ulusal güvenlik için bir tehdit değerlendirdi . " (Bu Mavi Kitap bu Edward Ruppelt dönem "UFO icat edildi.") UFOlogists Condon Raporu yanı unimpressed vardır. Edward U. Condon bilimsel bir araştırma ekibi olan Colorado Üniversitesi için UFO sorunu incelemek üzere sözleşmeli olarak başkanıydı. Raporunu son 21 yıl içinde UFO çalışma, bilimsel bilgi ... UFO daha kapsamlı çalışma muhtemelen beklenti bilim böylece gelişmiş olacaktır haklı olamaz eklemiştir geldi ki "hiçbir şey sonucuna vardı."


It UFOlogists tarafından hükümet, özellikle CIA, yalan ve yabancı iniş ve iletişim örtbas varsayılır. Ancak, bu hükümetin genel bir güvensizlik ve daha aslında birçok hükümet yetkilileri ve gerçeği çarpık zaman halka raporlama yanılmış bu yalan başka hiçbir kanıt yoktur. CIA Ancak, 1950 ile ilgili beri UFOlogists inanmak için keşif uçuşları yabancı olabilir zanaat teşvik dışında UFO az ilgi göstermiştir. UFOlogists hükümet yalan yalan başka bir tür tercih. Bunlar, örneğin, hangi, "iki düzine programları" Proje UFO denilen üretilen dedi Projesi Blue Book dayalı olarak NBC çalışmalarını destekliyoruz. Ancak, Hava Kuvvetleri aksine, NBC ki yabancı uzay aracının görüldüğüne dair durumlarda belgelenmiştir önerdi. Programları, Jack Webb Dragnet of fame, çarpık tarafından üretilen ve yanlış bilgilere tanıtımı yapmak için daha fazla inanılır bak. No UFOlogist görev yalan için NBC aldı. Kuşkucu, NBC inceleyen dinleyicilerin beğenisine pandering idi. Hükümet ajanları nedenlerle her türlü için, yalan ama yabancı iniş örtbas biri olarak görünmüyor.


En tanımlanamayan uçan nesneler sonunda asılsız veya astronomik olaylar, uçak, uydular, hava balonları, veya diğer doğal olayların olarak tanımlanır. Çalışmaları Hava Kuvvetleri tarafından yapılan, UFO görüldüğüne dair az% 2 olarak tanımlanamayan kalır. Daha muhtemeldir, bu% 2 göktaşları, uçak, vb olarak tanımlanan olacak daha fazla bilgi, daha bunların yabancı olan uzay aracı ile.


Çünkü bu yapma ve ya mantıklı bir açıklama duymak ya da çaba bulmak çok az veya hiç yapmak istemediğiniz raporları işitme hiçbir mantıklı açıklama UFOlogists için inanılır gibi görünüyor nedeni olasılıkla doğrudur. Her durumda, aslında bazı pilotların veya bilim adamlarının bazı algısal gözlemler için hiçbir mantıklı açıklama gelmiyor iddia pek de yabancı uzay aracının bu gözlemledim kanıtıdır.


Son olarak, UFO genellikle eğitimsiz skywatchers ve neredeyse hiç profesyonel veya amatör gökbilimciler tarafından görülmektedir olduğu belirtilmelidir, kim zaman aşırı miktarda Yukarıda gökyüzü gözlem harcama kişi. Bir ki gökbilimciler bazı yabancı tekne ve lekeli olurdu düşünürdüm. Belki de kurnazca yabancılar iyi bilim şüpheci ve meraklı biliyorum. Bu tür varlıkların iyi bir hikayenin güvenliği için tehdit olabilir-dedi.








THE OMEGA DOSYA

Greys, Naziler, Underground Tabanlar ve Yeni Dünya Düzeni, Yazılı ve BRANTON Düzenleyenler


Giriş



Eğer gibi geç J. Allen Hynek ve '' yabancı tarafından işlenmiş / gizli devlet 'gündeme üzerinde 1 de 40 kişi kaçırıldığını iddia - 1 10 veya daha fazla yakın kaynaklara göre - o zaman size bağlı kim bir kaçırılan kızı olduğunu ve bunu bilen birisi biliyorum. Bu bilgiler için. Olanlar değildir için "UFO Abductees" Bu dosyadaki bilgiler yine de önemlidir ve uygulanabilir ve bir gün senin hayatını kurtaracak! Eğer hakkında bilgi inanıyorum "Yabancılar" sadece edenler gerçeği ile tüm temasını kaybetmek için, lütfen, bu belgedeki bilgilerin size kabul CAN kabul ve dinlenme üzerinden geçmek, en azından şimdilik içindir. Gelecekteki bağımlı olabilir. Dediğim gibi, bu bilgiler hayat kurtarabilir. Bu dosya, bir yabancı - askeri kökleri için - küresel bir hükümetin uygulama aracılığıyla kendi kontrolü altındaki tüm özgürlük-bu dünya sevgi halkları getiren niyetli endüstriyel işbirliği gibi görünüyor, küresel bir komplo en karmaşık ve samimi detayları içerir buna genel olarak sevk edilmiştir 'Yeni Dünya Düzeni'. Biz ve hiçbir yumruklamak çekti sahip bir tablo her şeyi dışarı atarken vardır ben gibi Yeni Dünya Düzeni gündemine ilişkin olanlar bu belgeye katkıda bulunmuştur algıladıkları. Eğer kim alıngan, sonra uyardı olmak vardır. Çoğunuz bu sizin kişisel bir form veya başka bir - bilmeden de olsa - çeşitli seviyelerde, ekonomik, dini veya siyasi bazı kuruluşlar bu uygulama doğrultusunda çalışmaktadır bu güçleri tarafından denetlenen desteklenen olabilir anlayacaktır okuyun Yeni Dünya Düzeni. O kim bu dosyaya katkıda bulunmuş tehlikeye değil ne de geri onlar da gerçeği olmak sürerek yapılan bu komplo açısından.


OVNI - allemand - dessin artistique


Biz bu gündemi zaten yolları en bile anlamaya başlamak can't bu Amerikan Cumhuriyeti zarar sorumlu düşünüyorsanız Biz, hiçbir özür olun onun varlığı ve refahı için bir tehdit bu 'düşman' ye kadar devam edilecektir sonsuza kadar olan milletimiz ve bu hainleri ve 'satmakla' Bu Anayasa Cumhuriyeti Amerika Birleşik Devletleri, bizim ulusal güvenlik ihlal sorumlu tasfiye adalet getirilir. Bu eko-politik güçler ve onların destekçileri karşı ağır WAR, kendi kısacık maddi kazanç için refah ve özgürlük yok edeceğini, bu bir bildiri düşünün. Böylece daha fazla tanıtarak, biz Louisiana Bölge Savcısı ve JFK suikastı araştırmacı James Garrison, kim cesaretle bu dünya ayrılmadan önce belirtilen kelimeleri tekrar ... "Truth Heavens Fall ATAĞI rağmen, BE OLSUN!"]
























UFO BELGELERİ





 

























      




  












































 
































(Roswell olayında öldüğü iddia edilen uzaylı )




 








(Roswell olayında ele geçirildiğiiddia edilen uzaylı )




 






(Roswell olayında düştüğü iddia edilen UFO,  yetkililer tarafından incelenirken)












 
















 











 










 





 AYRICA NASCA ÇİZGİLERİ KATEGORİMİZİ DE MUTLAKA ZİYARET EDİN..



YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR...






UFO,uzaylı,uzaylılar,yaratıklar,uzaydaki diğer canlılar

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Recent, Random or Label