Atlantisten Gelen Gizemli Kristal Kafatası











 

ATLANTİSTEN GELEN KRİSTAL KAFATASLARI
Belki de Piramitlerin sırrı, girilemeyen odaları, gizli kapıları bu kafataslarıyla çözülecek. Belki bu kafatasları gizli odalara açılan kapıların anahtarlarıdır…

 




 GİRİŞ:
Kafatası ölüm insanlığın en önemli sembolü ve kültür görsel sözcük güçlü bir simgesi dünyanın her yerinde vardır. Görünüşe göre antik kökenli Thirteen kristal kafatası Meksika, Orta Amerika ve Güney Amerika, parçaları bir 20. yüzyılda arkeolojinin en ilginç konulardan oluşan bulunmuştur.


Vera Manaleo © by Joshua Shapiro fotoğraf
Bu kafatası, Maya ve Aztek uygarlıklarının antik kalıntıları yakınındaki bazı kanıtlar Peru geçmiş medeniyeti ile kafatasları bağlantı () kurmak ile bir sır vardır derin olarak Mısır Piramitler, Nazca çizgileri Peru veya Stonehenge ile. Bazı kafatası 5.000 ile 36.000 arasında yaşında olduğuna inanılmaktadır.
Birçok yerli halkın söz, olağanüstü ve iyileştirici özellikleri, sihirli ama kimse gerçekten nereden geldi ya da bunun için kullanıldı biliyor.

Onlar geride kalmıştı Atlantis gibi bir önceki dünya yok, sonra? Onlar sadece zeki, modern sahte ya da gerçekten bizi derinden geçmişe görmek için izin vardır ve geleceği tahmin?
Kadar araştırma şu kafataslarına yapılmaktadır. Ancak, bunların kökeni hala bir sır olduğunu şaşırtıcı. Onlar gibi görünüyor mantık meydan okur. Her şeyi özlü çalışmaları hakkında bilinen gösterir bu kafatasları, kırık veya düşmüş ayrı zaman oyulmuş parçalanmış olması gerekirdi.
Ünlü Crystal Skulls
Bu rapor, nereden geldi olabilir, ve bunlar ortaya çıkarabilir sırları kristal kafatası, çeşitli bakış açıları ile bilinen tarih inceliyor.
Copyright 1996 ParaScope, Inc
Mitchell-Hedges Crystal Skull
En çok ünlü ve gizemli kristal kafatası Mitchell-Hedges kafatası, en az iki iyi nedenler için. Birincisi, çok formda gerçek bir insan kafatası, hatta bir monte çıkarılabilir çene kemiği içeren benzer. En bilinen kristal kafatası daha stilize yapısı, çoğu gerçek dışı özellikler ve dişler sadece tek bir kafatası parçasının üzerine kazınmış olan ile vardır.

İkincisi, nasıl Mitchell-Hedges kafatası inşa olduğunu söylemek mümkün değildir. Teknik açıdan, bu, günümüzün en yetenekli heykeltraş ve mühendisleri çoğaltmak mümkün olacağını imkansız bir nesne gibi görünüyor.






Anna Mitchell-Hedges Skull

İngiliz Honduras 1927 yılında keşfedildi





Bu şaşırtıcı artifakı keşfi tartışmalı bir konudur. Bu ön plana İngiliz kaşif FA Mitchell getirildi-Hedges, o kızı 1924 yılında bu iddia ortaya çıkarıldı. Mitchell-Hedges, Belize Lubaantun antik Maya harabelerini bir sefer LED (sonra İngiliz Honduras), Atlantis için delil arıyor.
Hikaye kızı Anna, bir yapı içinde inanılan bir kez bir tapınak, ne zaman o kristal kafatası güzel oyulmuş kafatası bulundu olduğu rummaging oldu gider. , Ama onun çene yoksun olarak eşleşen mandibula üç ay sonra, bazı 25 metre uzakta ilk keşif gelen bulundu. Mitchell-Hedges yaptığı uzak kafatası almak reddetti, iddia ve yerel rahipler bunu teklif etti ama Mayalar ona bir hediye olarak yola üzerine kafa verdi.
Şimdi bu kafatası keşfi bu hikaye tamamen uydurma olarak görünür. Mitchell-Hedges görünüşte Londra'daki Sothebys de açık artırmada satın alınan kafatası, 1943 yılında. Bu British Museum, hangi Mitchell karşı teklif Hedges kristal artifakı için vardı belgeler tarafından onaylandı.
Bu vahiy Mitchell bilinen tarih-kafatası ile Hedges katılımı ile tutarlıdır. Orada bu onun Lubaatun seferi sırasında alınmıştır arasında kafatası hiçbir fotoğraf, ve orada Mitchell hayır documentation-Hedges görüntüleniyor hatta önce 1943 kafatası kabul olduğunu.
Kafatası seksenlik Anna Mitchell elinde kalır-Hedges. O Kanada'da bulunduğu ve sık sık turları kafatası görüntüler. Anna bu yıl o kafatası keşfetti rağmen, orada o Lubaatun sefer hiç hazır olduğunu şüphe etmek için neden devam ettirmiştir.
Mitchell-Hedges kafatası açık kuvars kristali, her iki kafatası ve çene inanılıyor aynı bloğu gelmiş için yapılır. It £ 11,7 ağırlığında ve yaklaşık beş inç, beş inç geniş yüksek ve yedi inç uzunluğunda. Tapınak ve elmacık kemikleri hafif anomaliler dışında, bir insan kafatası bir sanal anatomik olarak doğru bir kopyasıdır. Onun küçük boyutları ve diğer özellikleri nedeniyle, daha yakından bir kadın kafatası benzemeye düşünce - ve bu Mitchell başvurmak için-Hedges kafatası "diye bazı yol açmıştır."
Mitchell-Hedges ailesi Hewlett-Packard kafatası ödünç Laboratuar 1970 yılında kapsamlı bir çalışma için. Sanat restoratör Frank Dorland Santa Clara, California, bilgisayar ekipman üreticisi, kristal araştırma için bir öncü tesisinde test yaptı. HP sınavları bazı şaşırtıcı sonuçlar vermiştir.
Araştırmacılar kafatası kristalin doğal eksenine karşı oyulmuş olmuştu bulundu. Çünkü eğer "ters" parçası bölmek Modern kristal heykeltraşlar herzaman dikkate paramparça bağlı olduğu ekseni veya kristal's moleküler simetri yönünü alır - lazerler ve diğer yüksek teknoloji kesme yöntemleri kullanmak bile.
Tuhaflığı bileşik için, HP olan metal aletleri ile oyulmuş dair istiyorsunuz kristal üzerinde mikroskobik çizikler bulabiliriz. Kafatası inşaat için Dorland en iyi hipotezini kabaca elmas ve sonra dışarı kesme olarak detay çalışmaları titizlikle silikon kum ve su hafif bir çözüm ile yapılır olmasıdır. Yorucu iş - bu muhtemelen bu şekilde yapılabilir varsayarak - adam gerekli olacaktı saat 300 yıl tamamlanması kadar sözlerine ekledi.
Bu koşullar altında, uzmanlar başarıyla Mitchell karmaşık bir şekil işçiliği-Hedges kafatası inanmak imkansızdır; biri olarak HP araştırmacı söylediği için, "lanet şey basitçe gerektiğini söyleniyor."
İngiliz Crystal Skull and Paris Crystal Skull
Orada benzer kafatası olarak bilinen bir çift olduğunu British Crystal Skull ve Paris Crystal Skull. Hem 1890'larda Meksika'da paralı tarafından, muhtemelen aynı anda satın olduğu söyleniyor. Bunu boyutu ve şekli, bazı Bir diğer üretmek için kopyalanmış tahmin benzer. Mitchell karşılaştırıldığında-Hedges kafatasının içinde, onlar cloudier net kristal yapılır ve yaklaşık olarak ince heykel değildir. Özellikleri yüzeysel ve eksik görünür, discretely oluşan çene olmadan kazınmış bulunmaktadır. İngiliz Crystal Skull Londra Müzesi Mankind de ekranda ve Trocadero Müzesi Paris Paris Kristal Kafatası evler.






İngiliz Crystal Skull
Şu anda British Museum of Man Londra, İngiltere, ve orada ikamet eden bir 1898 yılından beri. Bir tek parça berrak kuvars Tam boy kuvars kristal kafatası olduğunu.
         
(c), John Shimwell







Paris Crystal Skull
Şu anda Trocadero Müzesi'nde ikamet eden bir

Paris, Fransa.

Hangi bir kafatası bir haç tutmak için sözde oyulmuş bir delik üst, üzerinde hafif bir girinti fark edebilirsiniz.
(c) Photothèque Musée de l'Homme




Mayan Crystal Skull ve Ametist Skull
Primitively heykel kafatası daha fazla örnek bir çift Maya Kristal Kafatası ile Ametist Skull denir. Onlar Guatemala ve Meksika, sırasıyla 1900'lerin başlarında, keşfedildi ve ABD için bir Maya rahibi tarafından getirildi. Ametist Skull mor kuvars ve Maya kafatası açık, ancak yapılan iki aksi çok birbirine benzer. Mitchell-Hedges kafatası gibi, ikisi de Hewlett-Packard çalışıldı ve onlar da açıklanamaz kristal eksenine karşı kesilmiş olarak bulunmuştur.
Texas Crystal Skull (Max)
Kafatası "Max" olarak bilinen ya da Teksas Kristal Kafatası, tek parça, açık kafatası £ 18 ağırlığında olduğunu. It bildirildi Guatemala, sonra bir Tibet cinci gelen JoAnn Parklar Houston, Texas geçti kökenli. Parklar aile ziyaretçiler Max gözlemlemek ve ABD arasında çeşitli sergiler de kafatası görüntü sağlar
ET Skull
"ET" bir dumanlı kuvars kafatasıdır Orta Amerika'da 20. Yüzyılda bulundu. Onun adı çünkü sivri kafatası ve overbite abartılı bir yabancı olmanın kafatası gibi yapmak verildi. ET Joke Van Dietan, onu kafatasları ile o sahip oldukları inanıyor şifalı güçlerini paylaşmak için turlar ve özel koleksiyon parçasıdır.
Rose Quartz Crystal Skull
Bu Mitchell benzeyen yakın gelir bilinen tek kristal kafatası-Hedges kafatası biri olan Honduras ve Guatemala sınırı yakınında bildirildi Gül Kuvars Kristal Kafatası denir. Bu renkli ve biraz daha büyüktür Mitchell-Hedges, net değil çıkarılabilir mandibula dahil işçilik karşılaştırılabilir düzeyde sahiptir.
Origin Kuramları: Göksel Hediye Skullduggery?
Ne olursa olsun herhangi bir uygunsuz özellikleri veya sahip olmayabilir kristal kafatası olabilir, soru kalır: nereden geldi? Orada sayısız hipotezler ki bazı yüksek istihbarat mirası vardır. Birçok onlar uzaylılarla ya da Atlantis ve Lemuria olarak varlıklar tarafından oluşturulan inanıyoruz. Bir mükellef teorisi kafatası arkasındaki gezegenimizin boş merkezinde yaşayan sofistike İç Earth toplum tarafından terk edildi ve bakımını var ki, bu insanların geçmişini içeren onüç "master kafatası" dir.



Gizemini için en belirgin cevabı ise Latin Amerika veya başka bir yerde hazırlanmış yerli zanaatkarlar kafatası kendisidir. Bazı şüphesiz ki kafatasları yapılmış olabilir Mayalar en sık onlarla değil, sadece iş pozlar teknik bilmece nedeniyle ilişkilidir. Bir teori onları oluşturduğunuz bir daha olası aday olarak Aztekler tutar. Aztek sanat ve dini semboller belirgin olarak Skull görüntü rakamlar değil, bu Mayalar içinde. Aztekler de daha yüksek kristal ile heykel ve yetenekli idi. Bu kafatası Maya kalıntıları bulundu aslında Aztek emanetler yerlerinden olan olabilir ... ya da, bazı şüpheli olarak, bu aykırılık bu kafatası 'kökenli bazı hesaplar sahte gösterebilir.



Birçok kuşkucular bu kristal kafatası da eşlik eden öyküler çok daha yakın bağbozumu muhtemelen tavsiye ederiz hissediyorum. Bu, onlar, iman varlıklarını açıklamak için en iyi yoldur, çünkü kimse teknolojiler mevcut olmadan, sadece son yüzyıl içerisinde oluşturulmuş olabilir. Karbon yana organik maddelerin sadece çalışır kalma, sadece ne kadar eski bir kristal kafatası olduğunu belirlemek mümkün değildir. Ama son çalışmada bazı kafatasları görece gençlerin makul işaretler bulundu.



BBC belgesel serisi "Everyman bir Mayıs yayını" kristal kafatası ve sözde eski kökenli diğer eserler bir dizi İngiliz Müzesi'nde yürütülen çalışmalar bildirildi. Elektron mikroskopları kullanarak, araştırmacılar, iki kafatası düz, mükemmel sahip-aralıklı yüzey işaretleri, modern bir parlatma tekerleğin kullanımı belirten bulundu. Orijinal eski nesneleri el-parlatma işlemi gelen gelişigüzel küçük çizikler gösterir. Raporda, bu kafatası aslında Almanya'da son 150 yıl içinde yapılmış ileri sürüldü.



Hatta Regal Mitchell-Hedges kafatası dolandırıcılık skandal suçlamalar olmadan değildir. Bazı FA Mitchell-Hedges parçalı bir heykeltıraş tarafından sipariş vardı, iman ve kızı için Lubaantun harabeye muhteşem bir doğum günü hediyesi olarak bulmak için dikilmiştir.



Az olağanüstü bu ücretten geçerliliği, ancak belirsiz olduğunu bile Mitchell-Hedges kafatasının, modern kaynaklı olduğu için, onun yapısıdır. Büyük olasılıkla, dünyadaki her kristal kafatası çeşit düz yaşlı insanlar tarafından ve bakılmaksızın iş dışarı beş yıl önce ya da beş yüz yıl önce yapıldı ve biz hala nasıl yaptılar herhangi bir fikrim yok moda oldu it.

Crystal Skull Enigma
N Charles C. Pelton tarafından
Antik eserler orada alanda olduğu gibi oyulmuş kuvars kristal kafatası olarak provoke düşünülen birkaç antika vardır. Çok az dünyanın bu eski merak, büyük ölçüde gerçeği Onlardan birkaç nedeni bilinen bir araştırmacı için erişilebilir var. Son birkaç yıldır, yoğun ilgi antik bu eserler artmıştır. Uzun yıllar boyunca, ne zaman kristal kafatası konu, birkaç kişi olması Mitchell-Hedges kafatasının sadece kristal kafatası adam bilinen değildi farkında olduklarını tartışıldı. Bu en mükemmel oyulmuş, hatta daha fazla kişi tarafından başka bir kafatası daha dünyada, incelendi, ancak kesinlikle sadece kafatası olabilir. Aslında, bu büyüklükte birkaç kilo arasında değişen veya softball, kırk pounds üzerinden boyutlu dünyanın çeşitli yerlerde birçok kafatası vardır.
Sadece birkaç kristal kafatası ustalıkla antik olarak yetkilendirilir edilmiştir. Birçok son beş yıl içinde oyulmuş edilmiştir. Halen, hangi bir oyma kafatası olarak adlandırdığı eski olabilir kabul kimlik kafatası bir kalıp döküm ve elektron mikroskobu altında dakika işaretleri Carver bıraktığı incelemek yerleştirerek ve karmaşık bir süreç geçer. Bu işareti ipuçları hangi tarafından oyma belirlenir yaş. Hangi yöntem doğrular işaretleme bölmek ve kafatası cila kullanılan ve sahte desen; böylece, antik uzman yaş yöntemleri olan antik için çok çağdaş aralığı bilinen diğer eserler kullanılan dayanarak teyit edebilir. Bu kristal kafatası, bir zaman hattı bu çeşitli yöntemler karşılaştırarak yani hat boyunca kafatası yerleştirir geliştirilmiştir.
Yaygın olarak bilinen Mitchell-Hedges kafatası, Kanada, benim görme zevk oldu en güzel kafatası bulunan tartışmalara şimdi de bir kefen. Ülkemizin bu kafatası eski değildir, ama önerilen daha son kez bir çalışma, belki de FA Mitchell-Hedges düzenledi, kendisi, faiz ve maceralarını finansmanı teşvik etmek. Skull bir icat Doom ', maceraperest bazı ortakları tarafından, bir dönem 1930'larda kullanılan Skull Dunn için aslında yanlış isim. Dunn FA bir ilişkilendirmek, Luubantun için sefere, 1927 yılında, hangi zaman genç Anna Mitchell-Hedges, sonra 17 yaşında, o bir tapınak kalıntıları içinde kafatası bulundu raporları idi.
Museum of Man, Londra, hangi Aztek Kafatası çağrılan bir kristal kafatası içerir. O artık müzede sergileniyor. Müze personelinin yanı sıra ziyaretçiler içinde hangi o kapalı bir camekân içinde kendi başına hareket kafatası iddia ediyor. New York bir antik diler yüzyılın fırsatta müze tarafından satın alınmıştır.
Adamın Paris'te müze de kristal kafatası Aztek Skull olan artık ekranda denilen içerir. Hem Paris Skull ve İngiliz Kafatası çok daha küçük Mitchell-Hedges kafatası ve neredeyse mükemmel oyma değil ya da temizleyin.
Daha yakın zamanlarda, birkaç kuvars kristal kafatası çıktı var. Bazı eski sahipleri tarafından önerilmektedir. Bu kafatası Geniş sınavları Ancak, belirlenen birçok at all eski değildir var. It bu Imposters kökenini belirli değildir. 1980'lerin başında, bir insan-kuvars kristal kafatası Texas su yüzüne büyüklüğünde. It Norbu Chen, bir Tibet şifacı ve sahip oldu. Kafatası Carl ve Jo Ann parklar bir borç tatmin verildi. Kafatası kozmetik bir durumda yerleştirilmiştir ve Houston evde bir dolaptan katında saklanan birkaç yıldır. Süre Jo Ann Parklar o onu kafatası önemli artifakı olabilir gerçekleştirilen televizyon izliyordum Öyleydi.
Program Mitchell-Hedges kafatası ve FR hakkındaydı Nick Nocerino, bir dünya-kristal kafatası araştırma ünlü uzman, göstermek bir konuk oldu. Programı, Jo Ann, Nocerino, bunun üzerine o Houston San Francisco yakınlarındaki evinden kafatası incelemek için seyahat irtibata inceleyen sonra. O kafatası otantik ve bunun eski olduğunu belirledi. O hakikaten kez kafatasının varlığını, ancak yapılmış konumunu belirlemek mümkün değildi farkında vardı. Nocerino ziyareti kısa bir süre sonra, Jo Ann, rock ile çeşitli tartışmalar, sonra o kadar severek için, sevk adını söylendiğini Max oldu.
Ayrıca mid 80s, Joke van Dieten Maasland, kim anda Miami Beach, Florida, bulunduğu Los Angeles'ta bir diler bir Smokey kuvars kristal kafatası satın aldı. Bir Maya Tapınağı açılan bu kafatası Guatemala, Ana-babası, kafatası in1906 bulunan bir ailenin sahip olduğunu, rapor edildi. Joke kredi o ET hangi aramaları kafatası, bir beyin tümörünün kişisel bir şifa aracı. Ona kitap, peygamberler Ancient Wisdom in hikayesini paylaşmaktadır.
Erken 1990 yılında, bir kafatası, Smithsonian Kurumu'na hibe olarak, Washington'da olan kaya kuvars kristal oyulmuş ama dışarı DELİKLİ fazla £ 40, ağırlığında. Çok az veya hiç belge olarak özgün olarak. Çünkü yaş veya kafatası menşe documentable hiçbir kanıt, küratör değil belirlenen müze kadar özgün kurulmuştur görüntülemek için kafatası yer oldu.
Meksika bir konferans turu sırasında yıllar önce, Nocerino Guerro Provence bir konuma, bir antik kentin kalıntıları gömülü bulma konusunda yardımcı olması için davet edildi. Bu ziyaret sırasında Nocerino ne düşünce konumuna olarak bilgi sağlanan bir antik tapınak oldu. (Meksika mevcut siyasi durum nedeniyle o anda ben kazı veya şehrin adının tam konumunu ortaya gerektiğini tehlikeye girecekti bu kazı ile katılan emniyet.) Birkaç kristal eserler daha sonra ortaya oyma o yerin Kazı . Bu eserler içinde iki kristal kafatası, biri şu anda Nocerino olan 13 £ 3 ons ve berrak kuvars kristali oyularak yapılan aittir edildi. Nocerino kafatası aramaları Sha-Na-Ra, bir Shaman Healer anısına bir kez biliyordu. İkinci şu anda DaEl Walker, tanınmış bir kristal araştırmacı ve çeşitli kristal şifa kitapların yazarı aittir. O daha Sha-Na-Ra, yaklaşık 9 £ da kuvars kristal küçüktür. DaEl o Rainbow Skull, renk gökkuşağı nedeniyle çağrıları kafatası yoluyla dans zaman doğal ışık.
Birçok başka eserler bu yerde bulundu. Birkaç küçük oyma kristal kafatası olan ve çok nadir ve güçlü bir öğe biz Jaguar Man arama çukur vardı yarım kafatasları. Beş inç çapında iki inç yüksek ve kuvars kristali oyularak yapılan. Bu, ağzına bir adamın kafası bir Jaguar baş gösteriyor. Adamın yüz hatları Maya görünmez. Bu parça şu anda bana göre, ait olan kapsamlı araştırmalar maruz ediliyor. Kazı bu alanda devam ek bulur bekleniyor.
Pelton Vakfı Uygulamalı Paranormal Araştırma, Enstitüsü Medyum ve Hypnotic bilimleri ve Toplum Crystal Skulls, International of olan Rainbow, Sha-Na-Ra, ET, Cizvit, Max, ve de bir araştırma projesi ve video belgesel başlattı akik Chip kafatasları. Kim psikometri alanında uzman olan çeşitli kuruluşların üyeleri, scrying ve bakan bir girişim kafatasları bu yöntemleri kullanarak hakkında daha fazla bilgi için kafatasları çalışmak için getirildi. Kaydedilen tarihinde ilk kez olacağını ikiden fazla otantik oyulmuş kuvars kristal kafatası olurdu aynı anda bir oda birlikte.
Projemiz X-ışınları, varsa veya kırılmıştır bir parça fazla olduğunu ve birlikte yapıştırılmış belirlemek üzere, lazer ışık nüfuz ve şaşırtıcı bir yakın çekim kafatası video. Proje aşamasında biri sonuçları üretim Skull Trek görülebilir: Crystal Skulls yolculuk. Ayrıca bilgi ve 16 ek kristal kafatası, fotoğraflarına Mitchell gibi Hedges, Paris, İngiliz, Marin, San Jose ve Ametist içerir Bu üretim birkaç söz kafatasları. Scrying oturumları bölümleri de sağlanır.
Psikometri ve eski törenlerinin geçmiş ve harika senaryo Glimpses sağlanan scrying. Efsanevi Atlantis ile bir bağlantısı da bir oturum sırasında getirildi. Peki bu muhteşem nesneler için kullanılmıştır? Onları oyma? Is it mümkün çağdaş toplumun fiziksel ve zihinsel şifa için kendi bilgelik de yararlanabilir? Daha fazla araştırma cevap verebilir. Belki sadece daha fazla soru sağlayacaktır!
Kafatasları ile benim kişisel araştırma sırasında, bir fenomen ki sürdürmeye devam am üzerinde tökezledi. Süre kafatasları ile, scrying performans çalışma, ben çeşitli renkler ve sesler kullanıyordum. Ben küçük bir ışık kutusu ve alternated çeşitli renkler ışık kaynağının açılması üzerine kafa yerleştirilir. Birkaç haftalık bir süre içinde benim oturumları kayıt sonra, sonuçları gözden başladı. O zaman buna bir zaman dilimi etkinleştirmek görünüyordu ışık kaynağı üzerinde belirli bir renk kullanılır öğrenmek için şok oldu. Daha benim Araştırma sonuçları, Ben örneğin aynı rengi mavi, kullanılan her zaman, ki aynı zaman dilimi geri dönmek istiyorsunuz belirlenir. Neredeyse nerede önceki oturumun sonunda ben özel renkli kullanılan bıraktığımız yerden olabilir. Bu kafatası üreten enerji şaşırtıcı olduğunu. Onlar gerçekten insanlığın bilgi tutan mı? Onlar bir dünya dışı zeka tarafından sol mıydı? Bazı kafatası yaşları 100.000 yaşında olduğu tahmin edilmektedir. Eski belgeleri olmadan, psikometri bu bilgileri elde etmek için kullanılması gereken tek araç olabilir. Bizim günlük araştırma devam ediyor.
Nisan 1996 ile, BBC, British Museum ve Everyman Productions, Londra ile işbirliği içerisinde, çeşitli kristal testleri dayak yaşını belirlemek için elektron mikroskobu ile kafatasları. Nick Nocerino-Na Sha getirmek-Ra davet edildi. Carl ve Jo Ann Parklar Max getirmek için davet edildi. British Museum da 40-pound kafatası getirmek için davet edildi onların Aztek kafatası ve Smithsonian Enstitüsü sundu. Da dahil Guatemala, eski bir altın ve bir oyma kristal kafatası ve küçük bir kafatası dinlenmiş gümüş kaplı kutsal emanetlerin saklandığı sandık arası bir kafatası vardı. Anna Mitchell-Hedges de davet edildi. Ancak, o reddetti.
Bir belgesel testlerin BBC tarafından üretildi. Sonuçları müze personeline şok edici idi. Bu İngiliz kafatası ve Smithsonian kafatası eski değildi, ama belirlendi aslında 1800'lerden itibaren çok çağdaş yöntemlerle oyulmuş. Sha-Na-Ra ve Max de incelenmiştir. Ise müzenin yetkilileri genel olarak sonuçlarına yorum olmaz, bu gizli, antik uzman olan yetkililer tarafından müzeye getirdiği, bu yöntem-Na Max ve Sha bölmek için kullanılan-Ra fazla kullanılan ortaya çıktı 5000 yıl önce! İngiliz müzede kafatasının sahte oldu. Smithsonian kafatası sahte oldu. Mitchell-Hedges kafatası? Şey, acaba neden Anna reddetti. Onu sadece yorum bunun yeterli geçmişte test olmasıydı. BBC Temmuz 1996 ve belgesel yayınlanan Amerikan televizyon yayınlanan olacaktır, ancak tarih henüz belirlenmedi. Londra'daki Everyman Productions Bana bir mektup, olarak, BBC tarafından bunların daha büyük bir hedef kitleye sahip bu serinin bir program yayınlanan hiç bildirildi.

--------------------------------------------------
Belgesel araştırma projesinin bir sonucu olarak üretilen Skull Trek başlıklı geçerli: Journey Crystal Skulls ve Pelton Yayınlar itibaren Atlantis bu sayısında Rising reklamı satın alınabilir. Kristal kafatası hakkında ek bilgi FR yazarak elde edilebilir Nick Nocerino, P. O. Box 302, Pinole, CA. 94.564, Pelton Yayınlar PO Box 377, Pinole, CA. 94.564 veya Carl ve Jo Ann parklar, doğrudan Houston, Texas irtibata geçebilirsiniz. Jo Ann kapsamlı Max gitti. Onun görünümünü tarifesi onu veya Pelton Yayınlar temin edilebilir. Şaka van Dieten doğrudan Miami Beach, Florida irtibata geçebilir. Ayrıca şimdi ET, Sha-Na ile seyahat ediyorsa-Ra, Rainbow Skull ve Jaguar Man görüntülemek için Ancak, ek bilgiler bu eserler ile ilgili mevcut değildir Bay Nocerino başvurarak veya kendimi Pelton Yayınlar de elde edilebilir.


Bizim Ziyaretçi Letters from
Mektup kimden Scotty

Casa Grande, AZ
George Noory's "Coast To Coast AM" radyo talk-show üzerinde görüşme ve dinleme kulüpler konu max. Benim bellek biraz Jarred. Ben kısa bir görüşme yaptı ve Phoenix atölye sırasında yaklaşık 10 yıl önce bir kitapçı Fazla deneyimli, eski Mitchell-Hedges kafatası yaşadıktan sonra inanıyoruz. Ilginç, I must say.
Gözlemci duygusal tepkiler arındırıcı nedeniyle ve / kafatası enerjileri dengelemek. Soul yanıt verir. Kimin korkusundan yaşayan biri için korkutucu olabilir ama kim daha çok yaşama açık biriyle exhilirating. Orada Spirit ile bağlantı bilinçaltı tanıma ve kendi kişisel deneyim's only one yorumluyorsunuz ihtiyaçlarını korkmak gerekir.
Ben bazı ifadeleri program belki değişiklik olabilir sırasında yapılan daha doğru olarak duydum. Hiçbir uzman, İstanbul kuvars kristalleri ile yoğun beri çalışan başka kulüpler 1980'lerin ortalarında. Onlar bana onlar hakkında bildiklerini öğretti. Önce yemek masada benden önce gece gece sonra bunları yola ve "enerji akışını çalışma sarkaçlı aracı kullandı." Sonra kalıpları içinde çeşitli ihtiyaçları için çevre tedaviler oluşturmak için onları koymak için önderlik etti. Kristalleri kaynaklı olmayan ve enerji üretmek değil, bir. Aksine onlar radyo alıcı gibi "kristalleri bir noktada bir ucunu (bazen, bazen bir nokta inbetween nefes kadar) hareket ve spiral boyunca çift helixes gibi enerjiler, sonra" o nefes diğer ucunda, veya başka bir yerde. Her kristal ile enerji akışı haritasını tek tek bu şekilde tanıma vardı. Onlar insanlar gibi, ama bireysel vardır orada içinde düşüş kalıpları vardır. Bu nedenle, ben, onların faydalı kullanır bağlı kristaller gruba ayrıldı benim koleksiyonum var. Onları bu güneş ışınlarının toplar ve birlikte bu mucizeler yapmak görünen bir görünüşte güçlü, daha odaklı konsantrasyon için onlara odaklanan bir büyüteç olarak aynı beğeni ile düşünüyorum.
Kuvars Imperfections gözden olmamak veya küçümsedi. Bu enerji birikimi anahtar noktalar / release vardır. Bekleyebilirim vermediği veya mükemmel, berrak kuvars aracını kullanmak istiyorum. Bu tıkanıklığı ve uygulama olanakları kendi özel uniquenesses onlara "kusurlarını"'s.
Yorum programı verildi: "Max genişletti. Hayatımı geliştirdi." Bu meblağlar tüm kadar mükemmel.
Şüphesiz Max kutusuna kadar uzun hibernating nefret ediyordu. Işık ışınları kuvars can damarı vardır. Bunlar ışığında, çiçek gibi başarılı olmasına ve yapacağız. Izolasyon ve karanlık onları geri ve asal yaptırılmaktadır.
Neyse, bu yana, ama araçları olarak özellikleri değil, kendi fikirlerini ile mistik tanrı olarak keşfetmek olarak kendi bilincinin uzantıları, Ben ki ben ampulleri üfleme tutmak değildi onları tutmadan önce hislerimi kontrol öğrenmek zorunda, vb Bunlar ne alındığında 10 kere vermekten bir özdeyiş örnekler. Bunların kullanım suyu herhangi bir şekilde arındırmak için kuvars büyüleyici bir özniteliktir. Şimdi bandaids ve buz torbaları yerde kullanmak zaman ihtiyaca göre ben kalıpları yerleştirmek Ben taslaktır ayak ve ayak bilekleri burkulma, vs, ve doku hasarı tamir aşırı enerji birikimi, 20 içinde devam çekmek gibi görünüyor dakika ve her şey orada eğer hiçbir şey oldu değil.
Mitchell Hedges kafatası deneyim, bir kamu ayarı bile tanımlanamaz oldu. Ne zaman Max, ışık ve oda koşullar

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Recent, Random or Label