Subliminal mesaj nedir ?

        İlluminati ile çok içli dışlı olan bu terim bu konu ile ilgi araştırma yapmış herkesin kulağına çalınmıştır. Peki nedir bu  Subliminal mesaj ;
        Subliminal mesaj resimlere ilk bakışta algılayamayacağımız şekilde mesajlar yerleştirmektir. Biz bu mesajları bakar bakmaz algılayamayız fakat beynimiz bunu algılar. Bu algı bize yön verir. Bu örnekleri en fazla gördüğümüz yerler çizgi filmler ve dünyaca büyük markalardır(bu kadar büyük olmalarının sebebi ne acaba ?)              
       İşte bir takım subliminal mesajlar :


1. Pepsi ile başlayalım :
        Hepimizin bildiği gibi marketlerde ki içecek dolaplarında 330 ml içecekler üst üste konulur pepsi de bunu kullanmış pepsi kutu kolalar üst üste konulunca sex yazısı rahatlıkla okunabiliyor bu da bizi beynimiz tarafından onu almaya yönlendirir.






2. Cocacola :
        Soldaki resim cocacolanın hazırladığı bir afiş sağda ise afişteki buzun yakınlaştırılmış hali var. Herşey ortada. Cocacola bu teknik ve 25. kare tekniğiyle satışlarını %70 arttırdı.








3. Camel :
       Camel(bilmeyenler için sigara markası) ingilizce deve anlamına gelir ve sigaranın kapağında deve resmi vardır fakat devenin sol ön bacağında bir kadın resmi vardır resimde gayet net ve rahat görülebilir.
Bir gün bir camel sigara paketi görürseniz mutlaka inceleyiniz.





4. Aslan kral :
        Hemen hepimiz bu çizgi filmi biliyoruz. Dışarıdan bakıldığında çok masum görünüyor fakat bu sahnede yıldızların oluşturduğu şekilde sex yazdığı açıkça görülmektedir. Çocuklarınızı bu tehlikeden uzak tutunuz.






Şimdilik sadece bu örnekleri verceğim yazıyı daha fazla boğmayalım. Eğer daha fazla örnek görmek istiyorsanız Google görsellerden subliminal mesaj yazıp arayınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Recent, Random or Label