CEP TELEFONLARI VE BİLGİSAYARLAR ASLINDA İLUMİNATİNİN GLOBAL BEYİN YIKAMA ARAÇLARIMI

CEP TELEFONLARI VE BİLGİSAYARLAR ASLINDA İLUMİNATİNİN GLOBAL BEYİN YIKAMA ARAÇLARIMI ?


Bilgisayar ve cep telefonunuz küçük bir yazılımla teknik olarak telegram makinasına dönüşebilir. Hoparlörlerinizden subliminal mesajlar vererek beyninizi yıkayabilirler . Hata Warles üzerinden beyninizin elektrosunu çekerek zihin durumunuzu tespit edebilirler.
Dahada kötüsü blıyıt ,kızıl ötesi ve warles kartlarınız üzerinden elektromanyetik sinyaller yollayarak belli beyin üzerinde tesir dahi yaptırmak mümkündür.

Bukadar geniş sinyal alıcı verici cihazlar ve gelişmiş ses kartları ile aslında bilgisayar ve cep telefonunuz standart telegram cihazından dahi gelişmiş bir donanıma sahiptir. tek gereken ise Software yani yazılımdır ki onuda size hissetirmeden yüklemek çok basit. Binlerce solucan vürüs kaynayan bilgisayara bide beyin solucanı girse hiç şaşırmamak lazımgelir.


Böyle bir beyin yıkama söz konusuysa nasıl anlarsınız.


Şu deneyi yapın; Sesi sonuna kadar açın fakat bilgisayarda bişey çalmasın ardından bir kulanızı kapatın . normalde iki kulak duyarken bu sesleri zihniniz otomatik siler.Birini kapatınız için bu sesler işitilir olacaktır. Genelde bir kalp atışı eşlinde( çünkü seslerin volümü sizin kalp ritminize göre artıp azalmazsa zihin sabit sesleri muhattap almıyor.) cırcır böcekleri gibi duyulan bir ses. Bu sinir dilidir yani bu sinyali sadece sinirler anlamlandıraabiliyor.Yani bilgisayar veya cep telefonunuz vücudunuzca aynen beyninizin bir lobu gibi algılanıp şuur altı işlemlerine sokuluyor.

Prosedürleri genel kanımca şöyledir. Önce bu yapay organ vücuda kabul etirilmesi lazım . Yani çok uzun müddet zararsız sinyalerle (belkide bilgisayar baımlılığının sebeplerinden biri bu beyninzin lobuymuş gibi algılanıyor oluşu )önce beyniniz bu yapay loba alıştırılıyor. Sonrasında zihninizin ele geçirilmesi var.

Neler yaptırabilirler. Diledikleri malları almanızı sağlayıp dilediklerini almamanızı salayabilirler.Sizcede insanların sağlığa zararlı malları tüketmekle kafayı bozan insanların enteresan şekilde sağlıklı gıdalardan tiksinmesi garip değilmidir.

En kötüsü sizi ahlaksızlaştırabilirler. Çünkü bu beyin yıkamanın ön şartıdır.

Neden: Ahlaksal davranış sağ şakaktaki tanrı lobunun tüm beyin bölümlerindeki bilgi kırıntılarını ve ruhunuzlada irtibat kurarak onunda fikrini alaraK yorumlayıp size doru olanı vicdanınısın sesi olarak dikte etiği mekanizma nekadar güçlü ise beyin yıkama okadar imkansızlaşır çünkü beyin sinyaleri dahi muhatap almayacaktır.Tanrı lobu beynin antivürüs koruma sistemi gibi çalışır vesveseleri karantinaya atar. Muhyemelelen "çağdaş çakma muasır medeniyetimizdeki binlerce nörotoksik katkı madesininde işlevi budur.

Sizizin zihninize Mevlanacıların. ışık dostalrının meşhur saçma sapan ucu açık anlaşılmaz bildirileri ile doldurup tüm zihin ve bilinç altınızı bulandırıp serseme çevirdikten beyne muazam ucu açık çok bilinmeyenli saçmalıklarla doldurup zihin enerjinizi tüketerek ağır depresyona sokabilirler. Hatta git çöyle intihar et gibi fikirler sokarak intihar etmenizide salayabilirler. Aslında bu amaçla kaleme alınmış yazıları yazımızın sonunda örnek amaçlı koydum okursanız zihninize neler yapcanı kestirebilirsiniz.


Aaşağıdada ses ile beyin yıkamanın teknik detaylarını içeren bir yazı var okursanız horarlörünüzden gelen kalp atışı ve cırcır böceğ sesinin nasıl tesir gösterdini anlarsınız.

*****************************************

Sadece bir ses beyninize nasıl bukadar tesir edebiliyor ...


Müziklerin içerisine yerleştirilen ve dinlerken duyulmayan mesajlara "subliminal mesalar" deniliyor. Bu mesajlar olumlu ya da olumsuz yönde kullanılıp, kişinin bilinçaltına iletiliyor. Özellikle Metalica gibi rock gruplarının kullandığı bu yöntem ile kişi, normalde düşünmediği şeyleri düşünür hale geliyor ve kalıcı davranış değişiklikleri kazanıyor.

Uzmanlara göre Türkiye tam bir subliminal cenneti. Çünkü konuyla ilgili hiçbir yasak yok. Bu nedenle dinlediğimiz birçok şarkıda gizli telkinler var. Özellikle ülkemizde neredeyse herkesin korsan mp3 dinlediğini düşünürseniz durum gerçekten de çok ciddi!

Mesajlardaki telkinler, hayat dolu bir insanı intiharı düşünmeye zorlayacak kadar yorabilir. Ama iyi niyetle kullanılırsa, hipnozdan bile yararlı olabilir. Psikologlar bu kayıtları, sosyal fobi, kendine güven, suçluluk duygusu gibi konularda kullanıyorlar.




KAYIT TEKNİKLERİ

Binoral vuruşlar (Binaural beats)
Bu metotla her iki kulaktan ayrı frekansta ses gelir. Aradaki fark, 7.5 hz. dir.

Saf Bilinçaltı telkin (Pure subliminal)
Kulağımızın duyma sınırlarının dışındaki bir frekansta kaydedien telkinler müziğin ardına gizlenmiştir. Bilinçaltımız bilincin hiçbir engeline takılmayan bu telkinsel kalıpları alır ve kendindeki olumsuz kalıplarla değiştirir. Böylelikle ve içsel değişim işlemini başlatır.

Ters mesaj (Reverse messages)
Telkinler bilgisayarda terse çevrilerek kaydedilir. Telkinler anlaşılmaz bir hale getirilerek bilinç engeli aşılır. Bilincimizin algılamasına mümkün olmayan bu telkinleri bilinçaltımız kolaylıkla algılayabilecek güce sahiptir. Mesajlar müziğin ardındadır.

Karışık Stereo (Stereo confusion)
Her iki kulaktan aynı anda farklı telkinler gönderilir. Bilincimiz bu karışıklıktan dolayı telkinleri algılayamaz. Ama bilinçaltı yarım milyon bilgisayar gücündedir ve bunları kolaylıkla çözümleyebilir. Bilinçaltı her iki mesajı da kolaylıkla algılamaktadır. Mesajlar müziğin ardındadır. Alfa frekansı desteklidir.

Malesef bir müziğin subliminal kayıtlar içerip içermediğini anlamak mümkün değil! Bu nedenle artık dinlediğimiz müziklere de dikkat etmek zorundayız!

ŞARKIDAKİ SUBLİMİNAL MESAJLAR

Rahatsın...Ve sakin...Diger insanlar ile birlikteyken kalabalık yada bir kac kisi olmasi hic farketmez...Onlarin yabanci olmasi yada arkadaslarin olmasi da farketmez...

Diğer insanlarin onunde konusurken hiçbir korku duymamayı öğreniyorsun şimdi...

Her zaman kendini kolayca ve güvenle ifade edebiliyorsun...

Konuşmaların kolayca akıyor... Ve ortaya atılan herhangi bir konu üzerinde insanlarla konuşmaktan hoşlanıyorsun... Ve şu anda aşağılık duyguları hissetmeksizin, eşit koşullarda insanlarla tanışabiliyorsun... Son derece ilgili, son derece ne söylediğini bilir hale geliyorsun... Öyle ki diğer her şeyi tamamen dışarıda tutarak, bütünüyle konuşmaya yoğunlaşıyorsun...

Diğer insanlarla konuştuğunda... İster işle ilgili ya da zevk için olsun... İster bire bir ya da bir grupla olsun... Her zaman mükemmel bir şekilde rahat kalıyorsun...

Diğer insanlarla olduğunda, kendinin ve kendi duygularının çok daha az farkında olmaya başlıyorsun... Sonuç olarak oldukça özgür ve doğal bir şekilde konuşabiliyorsun... Eğer kendini düşünmeye başlarsan, hemen dikkatini konuşmana çeviriyorsun ve her seferinde sakin, emin ve kendine güvenli kalıyorsun...

Tüm bunların sayesinde, insanlarla daha iyi ilişki kuracaksın... Onların saygısını kolayca kazanacaksın... Çünkü sen, iyi bir dinleyicisin... Ve zeki, güvenli bir şekilde konuşuyorsun... insanları güldürmeyi seviyorsun... Bildiğin gibi bu harika bir iletişim yoludur... Senin mutlu ve memnun olmanı sağlar... Konuşmalarını ilginç hale getirmek için hayat tecrübelerini kullanarak, hayatının her aşamasında karşılaşacağın insanlarla kolayca iletişim kurabileceğini biliyorsun...

Ve zaman geçtikçe fark ediyorsun ki çevrendeki diğer insanlarla hoş vakit geçirmeye başlıyorsun... Çünkü iletişim becerilerin daha da gelişiyor ve saflaşıyor... Fırsatlar ayağına kadar geliyor... Çünkü insanlar kolayca akan hoş kişiliğine cevap veriyorlar... Kendi kabiliyetlerin hakkında daha da güvenli hale geldikçe, diğer insanların topluluklarına katıldığında günler, haftalar ve aylar geçerken, kendin hakkında daha da güvenli hale geliyorsun. İçindeki huzur ve kuvvet giderek artıyor.



******************************************

İŞTE AHLAKSAL DAVRANIŞIN VİCDANIN SESİ OLARAK BİLDİMİZ BEYİNSEL GÜDÜNÜN KAYNAĞI OLAN TANRI MERKEZİ LOBUNU DUMURA URATMAK İÇİN MÜTHİŞ BİR USTALIKLA BELKİDE YÜZLERCE UZMANLA HAZIRLANMIŞ ŞEYTANİ ZİHİN BULANDIRICI TELKİN ÖRNEĞİ...

ALTINÇAĞ- IŞIK İNSAN (15.07.2013)

3- Bölüm:

Oğullar, ben Allah. Size derim ki bu çalışma hepimizin gücüdür ve bu çalışmayı başaran bu Mahrek, hepimizin Rahmi Kutsal Işığı’dır. Bu Mahrekte biz, lütfen hepiniz net bilin; “belleğin en güçlü yoludur” dediğimiz bir koyuluktayız.

Çalıyı çalıyla çarptık, ümmi toplumlarda bu çalıyı. Bütün’e kodladık. Çarpıp tohumladık; o çalı, diğer çalıyı tahditsiz şekilde kayıtladı. Ölü dirildi ve Çalı İnsan, yeni insanda, IŞIK İNSAN’a dönüştü ve biz diyoruz ki “çalıyı insanlaştırmak için çalıyı, çalıya çarpmak gerekir. Sayfa sayfa kayıtlamak gerekir, okunması gerekir, tohumlanması gerekir, bütünlenmesi gerekir ve öksüz kalanları, hak edip yarınlara kayıtlaması gerekir.”

Ya Ka Har! Allah’ın Dağı İnsan, ben sen’im ve sen ben. Ben senden öte bir sen ve sen benden öte bir bensen, hepimizin nefesi olan Beden, niye görevini tam yapamıyor!? Diyorlar ki, “ocağımızda kontrolları olmadığındandır.”

Ray, Birliktir. Raya konan her Kutsal Işık, o Birliğin ışığıdır. Hepinize şunu net olarak bildirmek isterim ki, her bir Yüce, bir Ray Kaynağı’dır. Hepsi; hepsi bir tek kayıttır. O kayıtların tümü yasadır ve o yasaları koyan, Yüceler cümlesi olan bu Yaşam Kaftanı’dır.

Tartı biziz Canlar, bunu bilin!... Eğer bu tartıda, Birliğiniz tartılacaksa, bizim El’imiz, Yüreğimizdedir ve her şeyin Nefesle olduğunu size teknik olarak izah ettik.

Şimdi Dağlarım, torbalarınızı doldurdunuz. Kökünüzdeki gücünüz, çürümeyen o yücelikle dürümlendi ve sıkıntı yok. Hah! diyorsanız ki “biz yine geliriz ve dünyayı yine hak etmeye çalışırız” vay Dağlarım!..., Ben, ölüleri dirilten, enkarnasyonlarıyla Bütün’e görev taşıyan, Sistem’in yoğunluğunu kodlayan ve yasalar çarpıştığında, en güçlü yoğunluğu, kontrollu şekilde yenileyenim ki; Belleğimin Gücü, bedenim olduğu sürece, o güç, ışığınızda olmasına karşılık; sizden çıktığımda, artık benim yüreğim, siz kaynaklarında, ışığı tahditleyebilir; ki sizinle ölmeye niyetim yok. Bu kesindir.

Şu ana kadar size verdiğim tüm bilgiler, Rahman olandan verildi. Bugünden itibaren vereceğim tüm bilgiler, Kaftan olandan verilecek. Bu Kaftan’ın hiçbir şartı şurtu yok. Sadece (verdi, aldım.) Başka bir şey yok. Ah işte bu!

Kimse “şurdan verdi, buradan verdi” diyemez. Kimse verilenin, nesillerine verildiğini hak edip de dinleyemez, sadece verilir ve bugünden itibaren verilen her bilgi, HAR’dan verilmeyecek, kayda girsin bu; HAL’den verilecek. Sizin haliniz neyse oradan verilecek.

Değerliler, vuracak mıyım? Yoğun bilirim ki vurdum… Herkesin yüreğindedir o vurgu. Verdiğim tüm bilgiler vurgudur tüm yaşamlara. Hah! Din Tahtı’nın, Öz Göç Kütlesi’nde Beş Görevlimin İlmi, Yer Kaydı olarak buluştu. Murat ettiğim doludizgin bir ışımaydı, bu oldu.

Ölüler Diyarı; yeri, göreve aldı. Vakit tamamdır. Bu zaman, Sultanlarım’ın kontrolundaki zamandır. Bu zamandan sonra, yepyeni bir görev, dünyaya indirilecek.

Bu görev, merdivenlerin en aşağısının görevi olmayacak. Taht Taht olacak bu görev ama bu görev, tüm yaşamların en üst Tahtı olacak. İşte o gün, görevlilerim Teni hakiki olanı bilip kökleriyle, Gök Sözcüleri’yle ve Birlikler’iyle dünyaya çekilecekler.

BU SAÇMALIKLAR TOPLAMDA BİNLERCE SAYFAYI GEÇİYOR
ZİHNİNİZİN BUNLARLA DOLDURULDUNU DÜŞÜNÜRSENİZ EN SONUNDA BEYNİNİZ ŞASE YAPRINDA BİRDEN AYDINLANDINIZI ZANEDİP KENDİNİZİ PEYGAMBER ZANNEDEBİLİR VE IŞIK DOSTLARINA KARIŞABİLİRSİNİZ

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Recent, Random or Label