İlluminati Entrika Çemberi

    Süper zenginlerin idare ettiği bir Dünya komplosu var mı ? Bu zenginlerin oluşturduğu kuvvet sahibi grup, gizemli  ''İlluminati'' oluşumunun adamlar mı? Dünyayı hakimiyet altına alma iddiasındaki bu gücün, ülkemizi, evlerimizi ve hatta hayatımız tehlikeye atacak gizli gündemleri var mı? Küresel bir entrika çemberi içindeyiz de haberimiz mi yok?! 
    Bankacı, sanayici ve medya patronlarından oluşan ve dünyanın servetinin yönetimini ele geçirmeyi amaçlayan bu gizemli oluşumun peşine düşen Texe Marrs, sekiz yıllık bir araştırmadan sonra bu gizli örgütün sır perdesini araladı.
    ''Ordo ab chao / kaostan kaynaklanan düzen planı çerçevesinde, dünya üzerinde sahnelenen büyük oyunun farkına varmak ve senaryoyu kimlerin hazırladığını bilmek istiyorsanız, elinizdeki kitap bu amaçla yazıldı.

    Arkadaşlar bugün kimse illuminatinin varlığını inkar edemez(bu büyüklüğünü kabullendiğimiz anlamına gelmiyor) ve bugün birçoğumuz bu örgüt hakkında bir şeyler öğrenmek istiyoruz bu kitapta gerçekten detaylı bilgiler yer almakta, illuminati hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere bu kitabı şiddetle tavsiye ederim. Fiyatını merak edenler için söyleyeyim 15₺ dir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Recent, Random or Label