NASA'nın arşivinden çarpıcı UFO görüntüleri bir derleme





NASA'nın arşivinden çarpıcı UFO görüntüleri bir derleme




Bu derleme benim favori NASA UFO karşılaştığında ben yıllar boyunca arşivlediğiniz / görüldüğüne dair birçok içerir. Tüm ikinci-to-sonuncusu hariç bu örnekleri (of) NASA astronotları veya Rus kozmonot ile film son yarım yüzyıl boyunca ele geçirildi - Farklı dönemlere ait pek çok şaşırtıcı örnekler göstererek - Gemini, Apollo, Apollo / Soyuz Test kendi insansız Zond ve Mir Uzay İstasyonu programlarından Projesi, Skylab, STS, ISS, artı bir çift Rus kaynaklı eklemeler de şeyler tur atılır.
İkinci son örnek alan alınmamıştır ediyordum ve resmi kaynak (yani film özellikleri derleme içinde tek olan NASA veya Sovyet / Rus Uzay Ajansı). Bu klibi bir LTP (Lunar Transient Fenomeni) olay bir kamera neyse ki Moon zamanda odaklı bir karasal tabanlı teleskobun mercek bağlı aracılığıyla çekilen gösterir. Bu durumda, bir nesnenin ay diskin yüzeyi boyunca transit olarak LTP gösteriyor. Bu çarpıcı olay (ve hepimiz için görmek için görüntüleri istifleme için filme harika bir iş yapan amatör astronom Alberto Mayer İtalya'nın çok teşekkür ederiz).
örnekler burada film çekilen tüm olabiliyor olsa da "resmen" kesinlikle değil bu NASA, DoD ve bilimsel topluluk dünya içinde bazı unsurları tamamen karanlıkta olarak anlama gelir "tanımlanamayan" nesneler olarak sınıflandırılmaktadır ne Gördüğünüz bu şeyler. hiç kuşkunuz olmasın: Powers Bu gerçekten çok ilgili daha fazla farkında olun bizim Universe dan onlar bizi asla itiraf ediyorsunuz gizemli. Biz, bu gezegenin bayağı kitleler, yürürlüğe cehalet bir durumda olanlar gerçekten "yeryüzündeki göstermek" burada çalışan tarafından tam doğruyu öğrenmeden layık olmadığı kabul yapılıyor. Bu videoyu tekrar tekrar ki, orada gerçekten yılda resmi devlet arşivleri hakkında dağınık bırakılmış bu şaşırtıcı gerçeğin parçacıklarını, bizi oraya bu yüzden en anıtsal ne olduğu konusunda kendimizi eğitmek için başlayabilir bulmak için gösterdiği gibi insanlık tarihinin coverup - tek şey daha fazla yalan inanılmaz gerçektir!





 Alien yaratık filmi olsa iğrenç bir insan gibi şekil şekil tasvir yoluyla ancak bilinen benzersiz bir sürü. Görünüşe göre bu yaratıklar gerçekten NASA göre var, orada 400 civarında gezegen bile ikametgahı olarak bulunmaktadır.
kazara Bu keşif Kepler uzay aracı, Dünya benzeri gezegenler için NASA'nın arama ama onun yerine yaklaşık 400 yıldız yer 156000 yıldızların arasında Alien yaşamak olduğundan şüphelenilen bulundu.
Keşif NASA tarafından araştırma ekibi Kepler tarafından 43 gün boyunca arama alanı bir sonucu olarak duyuruldu
Kepler uçak yıldız izleme ışık değişimi görmek ve hangi Alien's yerküre geçti varlığını göstermektedir.
"Bu en değerli veri, yıldız fotometri en büyük ve en uzun ayarlandığında," David Koch, Moffett Field, California, Ames Araştırma Merkezi misyonu, NASA, gelen müdür yardımcısı araştırmacı olarak Yahoo News tarafından iktibas söyledi.
Ayrıca bu bulgular daha yakın ve gerçeğe yakın büyümeye devam edecektir uyarıyor.

Yıldızların veya transit gezegen önlerine geçti azalma ölçerek, astronomlar gezegenin kendisi miktarını azaltabilirsiniz.
Bu verilere dayanarak, astronomlar güneş sistemindeki yıldızın etrafında uzaylılar tarafından işgal edilmiş olabilir 400'den fazla gezegen keşfettiler. Bu hafta başında duyurmuştu Fransız gözlemci tarafından altı yeni keşif içerir.

UFO BELGELERİ KATEGORİMİZİ İNCELEMENİZİ ÖNERİRİZ. Buraya Tıklayarak İlgili kategoriye ulaşabilirsiniz...
 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Recent, Random or Label