EUROVISION'DA İLLUMİNATİ


‘İlluminati’ iddiasına ‘Saçmalık’ cevabı EUROVISION şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Can Bonomo’nun, söz ve müziği kendisine ait olan, “LoveMe Back / Sen de Beni Sev” adlı İngilizce parça, önceki akşam TRT ekranlarından tanıtıldı. Müzik otoriteleri tarafından beğenilen şarkıdan çok, Bonomo’nun şarkı sonunda ellerini başının üstüne kaldırarak yaptığı üçgen şeklinde işaret konuşuldu.

LADY GAGA, MADONNA, SERTAB
Daha önce Eurovision’a katılarak birinci olan Sertab Erener’ de dansında sergilediği figürle ilgili benzer şekilde “İlluminati propagandası yapılıyor” spekülasyonuna yol açmıştı. Tartışılan İlluminati işaretini Rihanna, Lady Gaga, Madonna ve Katy Perry gibi dünyaca ünlü şarkıcılar da kullanıyor.


Can Bonomo’nun menajeri Ece Çelebioğlu, Habertürk’ün soruları üzerine şunları söyledi: “Bu iddialar zırvalık, saçmalık. Çalışılmış bir şey yok. Yapılan hareketin özel bir anlamı da yok. Can, hep dans ettiği gibi dans ediyor. Devlet, TRT kendisi görevlendirdi, o da işini yapıyor. Bize garip garip sorular soruluyor. Garip yakıştırmalar yapılıyor. Biz, müziğimizle anılmak istiyoruz. Orada çalışılmış, özel bir mesajı olan, özel bir hareket yoktu.

Can, her zaman nasılsa orada da öyleydi. Vermek istediği herhangi birmesaj yoktu. Bu tür yakıştırmalar şevkimizi kırıyor. Biz kendimize güveniyoruz. İnşallah alnımızın akıyla bu işten çıkarız. Alacağımız güzel bir sonuçla işte o zaman birmesaj vermiş oluruz.

İLLUMİNATİ NEDİR?
İlluminati, 1 Mayıs 1776’da Adam Weishaupt tarafından kurulan gizli bir cemiyettir. Yeni Dünya Düzeni’ni sağlamak amacıyla hareket eden, ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir topluluktur.

İLLUMİNATİ hakkında detaylı bilgi için  http://evreningizemleri.blogspot.com/2012/02/illuminati.html  yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz...

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Recent, Random or Label