ANKETLERİMİZ HAKKINDA


Merhaba değerli ziyaretçiler. Sitemiz sizlerin ve google arama motoru sayesinde oldukça gelişti. Artık konu sayımızın da çoğalmasından kaynaklı olarak sitemizdeki ziyaretçi sayımız günlük 1000'in üzerine çıktı.

Ancak sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacındayız. Hergün elimizden geldiğince yeni konular ekleyerek sizlere sunuyoruz. Ancak sizlerin hangi konularda bilgiye ihtiyacınız olduğunu tam olarak bilmiyoruz. Daha doğrusu sitemiz ziyaretçilerinin en çok neyi merak ettiğini bilmediğimizden sitemizde ANKETLER bölümü oluşturmaya karar verdik.

Sitemizin sağ taraftaki menüsünden ANKETLER başlığı altında anketimize herhangi bir tık atmanız, sitemizi geliştirmemize büyük destek sağlayacaktır. Buna bağlı olarak da geniş çaplı araştırmalarımızı sizlere sunacağız ve arama motorlarında tek tek site arayarak vakit kaybetmemiş olacaksınız.

Anketler bölümümüzde aradığınız konu anket listesinde belirtilmemişse (ki bu olağandır buradaki verileri google sayacımızdan veriyoruz) bu yazının altına yorum olarak neyi aradığınızı belirtiniz. Belirttiğiniz konu anket süresi bitimine bakılmaksızın mümkün olan en kısa sürede (belki yarım saat içinde belki 1 hafta içinde) eklenip yayınlanacaktır. Ayrıca bu konuyla ilgili neye ihtiyacınız olduğunu yani çok fazla bilgiye mi, resim, fotoğraf, belgeler, video, slayt gibi hangi türde araştırdığınızı da belirtirseniz ihtiyacınızı doyuracak en güzel şekilde hazırlayıp yayınlamaya çalışacağız.



Ayrıca okuduğunuz yazıya yorum yaparak da bize destek olabilirsiniz. Olumlu yada olumsuz eleştirilerinizi bu yorumlarda belirtebilirsiniz. (elbette küfür etmemek şartıyla:) )



Eğer merak ettiğiniz bir konuda anket yapmak istiyorsanız tek soruluk ve net seçenekli olan anket isteğinizi de bize bildirmeniz durumunda (şimdilik) ücretsiz olarak 5 adet sitede bu anketinizi yayınlayacağız.


Anket hizmetinden rahatsızsanız, lütfen rahatsızlığınızın nedenini bu yazıya yorum yazarak bildiriniz.


Sitemizi sık kullanılanlara eklemeyi unutmayın. ( ctrl+D klavyeden sık kullanılanlara eklemenin kısayol tuşudur)


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Recent, Random or Label