İlluminati Kartları

Son zamanlarda büyük tartışma konusu olan illuminati oyun kartlarını biraz araştırdık. Gördüğümüz manzara karşısında gerçekten hayrete düştük. Çünkü birazdan anlatacağımız kartlar yaşanan olayların delili niteliğinde. Resmen biz yaptık dercesine olan büyük felaketler olmadan önce bu kartlarda belirtilmiş.

Bu yazıdan sonra size HAARP isimli araştırmamızı da sunacağız çünkü olaylarla alakalı olduğunu düşünüyoruz. Ha bu arada VANGA'nın kehanetlerinin bazılarında da bu kartlardaki bazı olaylar örtüşüyor...

Bu yazımızın sonunda da konuyla alakalı küçük bir youtube videosu paylaşacağız... Bu yazımızı oldukça fazla web sitesinden (birçoğu yabancı) yaptığımız alıntı ve derlemeler sayesinde oluşturduğumuzu da belirtmek isterim... Şimdi gelelim konuya:

Öncelikle kartın üzerinde İngilizce yazan "Combined Disasters" ifadesinin dikkat çekmek istiyoruz. Türkçe, "Bir araya gelmiş felaketler" demek. Deprem, Tsunami ve nükleer sızıntı, sanırız ki bu ifade için yeterli olmalı. Resimdeki ayrıntıya gelince...Yıkılan saat kulesine bakın. Daha sonra depremin vurduğu Tokyo'da bulunan Wako Saat Kulesi'ne...

Kartın üzerindeki saat, neredeyse 3/11'i gösteriyor. 9 büyüklüğünde olduğu tespit edilen Japonya depreminin olduğu tarih.:







"SİGARA TABANCASI" Illuminati BİZİM Kültür AŞAĞI BULUŞTURUYOR UZUN YILLAR ÖNCE TERRIBLE ETKİNLİKLER PLANLANAN BİR BELGESİ: Bölüm 3

Altyazı: Olaylar böylece Yeni kurulabilir Eski Dünya Düzeni zayıflaması, şimdi yaşanıyor. Sen Antichrist kontrolü alacak olan yeni küresel diktatörlük geliştirmek için tasarlanmıştır nasıl toplumumuzun son olaylar birçok öğrenmek şaşıracaksınız. Düşündüğünüzden daha geç! Olaylar 1995 yılında müjdelenen İlluminati Kart Oyunu - "Sahne Set Being"

Yeni Dünya Düzeni geliyor! Hazır mısınız? Bir kez bu Yeni Dünya Düzeni gerçekte ne olduğunu anlamak ve yavaş yavaş uygulanmaktadır nasıl, bunu günlük haber ilerlediğini görmek mümkün olacak!



, Sevdiklerinize kendinizi nasıl koruyacağınızı öğrenin!

Tekrar haber de aynı şekilde bakmak asla öyle şaşırtıcı anlayışlar için beklemede kalın.

GİRİŞ - AMAÇ

Biz Steve Jackson ve SJ Oyunları arka örtülü var NEWS1753 ve onun elde edemeden Jackson kapatmak için hükümetin girişiminin etkilerini anlayacak kadar güçlü okumaya çağırıyorum İlluminati Kart Oyunu piyasaya. Batı Toplumlarında Hıristiyan ilkelerine büyük oranda bağlı - ve - Yeni Dünya Düzeni ile değiştirin, Deccal'in görünümü ile tamamlayan Jackson, onları yavaş yavaş Eski Dünya Düzeni erimesi olabilir hangi İlluminati belirli bir plan biliyordu. Biz İlluminati o korkunç olaydan önce 9/11 yılların saldırıları planlamış olduğunu "Smoking Gun Proof" düşünün için biz, bu yukarıda önceki makaleyi okumanızı öneririz.

Bu makalede, biz zaten meydana gelmiş, veya tam anlamıyla Deccal ortaya çıkacak hangi nihai "doğum sancıları" için "sahne" bu süreçte meydana gelen, içinde olan olayları tartışmak zorundadır. İlluminati iyice Dünya Savaşından bu yana Kitle İletişim Araçları ve Halk Eğitim Sistemi hem kontrol Çünkü, çoğu insan ne kadar propogandasını düşünmezler; kelimenin tam anlamıyla, bu kurumların aklımız çevresinde bir "propaganda kutusu" kurduk biz toplum olarak bu şekilde görünüyor İlluminati bize bakmak istiyor. Biz onu ya da onun için inşa edilmiş bir akıl kutusu etti Batı Derneği eğitim her kişi için video film, "The Truman Show", izlemenizi tavsiye ederiz, biz Truman büyük bir film setinde bütün hayatı yaşamış kadar hayatlarımızı yaşıyoruz onun "gerçek" dünyada yaşıyoruz olmadığını anlamadan. Birinci Sınıf Kamu okula girmek Her çocuk o eski zaman, o yoldan hareket edemez için, o gitmeli şekilde eğitilecek, Illuminati'nin bir eğitim kurumu girmiştir. Bunu çok az insan İlluminati bizi düşünmek istiyorum şekilde düşünmek Devlet Okulları olarak hepimizi eğitti nasıl tamamen farkındayız.

Biz bu konuda bir makale yazdım : "Gerçeği bulmak için ters yönde düşünün Eğitim Akıl Kutusu Out Of Breaking" , NEWS1558 . Henüz bu makaleyi okuyun yoksa, biz bu makalenin geri kalanını okumak için şimdi hazırlık olarak bunu yapmaya çağırıyorum.

SAHNE SET PLANLANAN ETKİNLİKLER



Hava Kontrol ve Hava Harp

Eğer kontrol Her Yeri, herhangi Afet karşı savunmak için bir +6 olsun "... ama Uzay dışında rakip, üzerine herhangi bir ziyaret Afet +4 güç vardır: Kartın alt kısmında," Uluslararası Hava okur " ".

Kartın alt kısmında , "Hava Uydu" okur: "Gerçek meteoroloji uydularından sadece onlar bunu değiştirmek, hava durumu raporu olmayan Sen, 4 herhangi bir Hurricane, Yağmur gücü 10 artar veya azalabilir. ... veya Tornado. Sen, 2 Destroy başka Saldırı gücünü 4 artarak, veya azalabilir ... "

Bu iki kart her birinde yazmak-up bilgi bize şaşırtıcı bilgiler verir, bu yüzden bize sadece öğrendiklerini inceleyelim!

1. Write-up üzerinde "Uluslararası Hava Durumu" kart Bize birkaç kritik önemli faktörler söyler:

a. "Her Yeri, kontrolü "İlluminati dünya üzerinde" Yerler "hava kontrol edebilirsiniz söyler

b. " Herhangi bir Afet karşı savunmak için " Hava Harp gerçekten var olduğunu bize söyler ve ihtiyacı karşı savunulması için!

c. " Eğer bir rakip üzerine ziyaret Afet "ulusların birbirlerini doğal afetler wreaking yeteneğine sahip olduğunu söyler, fakat Deccal ortaya en az kadar, tüm olayların kontrolünde de olsa dünya çapında İlluminati olduğunu unutmayın.

d. " Uzay dışında "en azından bazı Hava Harp silah taşıma Uzay söyler.

2. Write-up üzerine "Hava Uydu" kart bizi diğer birçok kritik önemli faktörler söyler:

a. "Gerçek meteoroloji uydularından sadece hava raporu olmayan, onu değiştirmek" uydular, belirli bir konumdaki hava kontrol sinyalleri göndermek için ya alışık olduğumuz, veya sinyalleri uydu üzerinden geçirilir söyler. Bu, Hava Harp Kontrol ve anlayışımız ile tutarlıdır.

b. "Sen 10 oranında arttığı, ya da 4 ile azalabilir, herhangi bir Hurricane, Yağmur ... ya da Tornado güç" fırtına yarattı ve manipüle edilebilir söyler. Yine, bu anlayışı ile tutarlıdır.

c. "Destroy ... başka Hücum gücü" belirli bir hedef yok etmek amacıyla böyle kasırga veya kasırga gibi büyük doğal afetler, oluşturulan kumanda ve manipüle olduğunu söyler

Bu özel kartlar ağır âyetlerini teslim, ancak Cutting Edge, beş yıl süreyle öğretmenlik henüz bize hiçbir şey söylemiyor. Biz "başlıklı bir bölüm oluşturduk Hava Contro Bugün hava nasıl kontrol edildiğini ve silah olarak kullanılan doğal afetlerin tehdidi Birleşmiş Milletler bile bir uluslararası hukuk "yasaklama" ulusları geçecek denli ürkütücü ne kadar ayrıntılarıyla bizim önemli makaleler içeriyor l " birbirlerine karşı bu tür silahları kullanarak. Ancak, anlaşmanın kendi vatandaşlarına karşı bu teknolojiyi kullanarak bir ulusun liderleri haram değil! Hurricane Isabel üzerimize aşağı taşır olarak bu gerçeği unutmayın.

Bizim Hava Kontrol bölümünde bu makaleleri okumak değil durumunda bizi hızla bazı gerçekleri gözden geçirelim. Sadece kasırga ve tayfunlar oluşturulabilir, bunlar çözülebilir ve kumanda edilebilir! Bir kasırga hiç artık herhangi bir arazi tahrip gereken herhangi bir neden yoktur.

Değil çok uzun yıllar önce yayınlanan bu haber düşünün.

KISA HABERLER: Chen Mayıs Yee, Wall Street Journal, The Wall Street Journal, Perşembe, Kasım 13, 1997, sayfa A19 Kurmay Reporter tarafından, "Malezya Siklonlar ile AU Battle için".

"KULA LUMPUR - smog üzerine Malezya savaş yeni bir bakış açısı elde etmek üzeredir hükümeti Temmuz ayından bu yana Malezya rahatsız ettiğini pus uzak fırçalayın insan yapımı siklonlar yaratmak istiyor 'Biz yapay bir siklon oluşturmak için özel bir teknoloji kullanacak.. Hava 'temizlemek, Datuk Hukuk Hieng Ding, bilim, teknoloji ve çevre bakanı söyledi planı siklonlar oluşturmak için yeni bir Rus teknoloji kullanımı için çağrıda -. şiddetli yağışların neden olduğu - Ayrıca tayfun ve kasırgalar olarak bilinen fırtınalara , hava dumanı yıkama. Malezya kabinesi ve maliye bakanı planı onayladı, Datuk Hukuk söyledi. bir Malezya şirketi, BioCure Sdn. Bhd, bir devlete ait Rus parti ile yakında bir mutabakat anlaşması imzalayacak siklon üretirler. "Datuk Law üretilecek siklon büyüklüğü ya da mekanizmayı açığa düşmüştür. 'Ben yok ayrıntıları', dedi. O üretilen siklon 'oldukça güçlü' olacağını, ancak, dedin. Datuk Kanun ayrıca siklon yaratma fiyatı açıklamayı reddetti. "

Bu makale, prestijli Wall Street Journal tarafından yazılmış ve rapor edildi - factly çok meselesi - Birisi bir katalog bazı çim mobilyaları sipariş olabilir gibi Malezya siklon sipariş olduğunu! Ayrıca Ruslar bir ücret karşılığında böyle büyük bir fırtına yaratma yeteneği var olduğunu öğrendim. , Ayrıca söylenmemiş, ancak olayla bu siklon kumanda veya o milletin bedeviling edildi pus temizlemek için yeterince yakın Malezya geliyor, ancak herhangi bir hasara neden olacak kadar yakın olmazdı böylece kontrol edilebilir olmasıdır. Ayrıca, Malezya yakın ulusların aşırı fırtına bu en güçlü yanlışlıkla kendi kıyılarına vurmak olabilir kaygısı olarak kote değildir.

Bir Cutting Edge abone, Moskova'da yaşayan bir Amerikalı - ofisimizde Hava Kontrol ve Harp hakkında konuşmak için çağırdı. O bir Amerikalı için hava kontrolü konusunda eğer o üç kafalı yokmuş gibi, o baktı olacağını, söyledi, ancak, ortalama Rus yaşamının normal bir faktör olarak hava kontrolü kabul eder. Neredeyse her gün, bazı Rus "Hava Modifikasyonu" şirket kendi hizmetlerini tanıtmak, ve bu şirket şimdi halka açıktır! Ancak, Amerikalıların halen yanlış "eylemleri olarak bu sayıda ve felaketler sonuçlandırmak bizim düşünce ve anlayışımız bugüne kadar gerisinde "Tanrı.


Ama insanlar bir Yeni Dünya Düzeni için radikal bir değişikliği kabul edeceği bir süre içinde yıkıcı olaylar böyle bir dizi oluşturmak isteyenler için [Okuma NEWS1855 tüm detaylar için], güçlü fırtınalar çok etkili olabilir. Bir kasırga bu toplumda normal yaşam bozduğunu yeterince yıkım üretir. Bu Sıkıyönetim dayatılan, özellikle polis ve / veya askeri kontrol onları bırakarak evlerinden insanları zorlayabilir. Ev sigortası tüm kaybı karşılamayacaktır Son olarak, ağır kayıplar vermiş insanlar FEMA bağlıdır, bu yüzden, insanların bir gün kendilerine yiyecek çok kurt güven neden var!

Korkunç doğal afetler bir dizi bu ülkeyi vuran ve dünya çapında sonra - - Sonunda bir gün manevi bir "superman" dünya sahnesinde ortaya çıkacak ve duyuracaktır Amerika'da çok acı olmuştur nedeni olduğunu bizim Endüstriyel Medeniyet tanrıçaya kabul edilemez olan "Mother Gaia" ("Mother Earth") üzerine stresler heybetli, bu nedenle Anne Gaia nihayet bu felaketleri empoze ederek kendi eline görgü almaya başlamıştır. Daha sonra, Deccal olduğunu "Re-Wilding," dünya genelinde yürütülecek isteyecektir [Oku NEWS1368 ], dünyada arazi en herhangi bir "insan faaliyetleri" yürütmekten insanlığın yasaklayan, kenara edileceği acımasız bir planı. Tüm insanlar çok sıkı kontrol edilen arazi alanları içine itti edilecektir. Yılında ABD haritası NEWS1368 öyküsünü anlatıyor, bu yüzden dikkatli bir çalışma öneririz. Ya da Tampon Bölge - neredeyse tüm Doğu Kıyısı "Küçük ya da Hayır Beşeri Çekirdek Yedekler" - ya tayin olduğunu unutmayın. Yüksek Ayarlı "Bu bölge tam Atlantik kasırga etkilenen alanlar olduğunu!


Bu kartın alt kısmını okur: "Bu cihaz, her tur bir kez hareket edebilir O 2, herhangi bir saldırı Gücü artırmak veya bir yeri yok, ya da herhangi bir Afet yapabilirsiniz.."

Bir kez daha, bu kart açıklanan yetenekleri biz Hava Kontrol ve Harp üzerine dersler veriyorum ne ile uyumludur. HAARP veya skalar dalgalar kullanarak, dünya üzerindeki herhangi bir yere tremor tetiklenebilir, ve bir çok "doğal" görünümlü deprem sonuçlanacaktır. insanları sağlam bir temel olmadan yaşayamam yana deprem olgusu, tüm doğal afetlerin en korkunç olabilir. Tüm şehir yapıları güvenilir temellere dayanan binalar dayanmaktadır. Yeni Dünya Düzeni Planı şehirler ortadan kaldırılması öngörülüyor yana nedenle, deprem seçimi tercih edilen bir silah olacağını bekliyor olabilir. Şiddetli deprem şehirlerin toptan tahliye neden olabilir.
Bilim adamları ayrıca, "kompozisyon veya toprak yapısı" değiştirerek depremler oluşturabilirsiniz. Bu teknoloji ilk Ruslar tarafından mükemmel "Tesla Teknolojisi" dir! Bu yeteneği bilim adamları bazı kollarını çekerek, kapalı Afar anlamına gelir, onlar arzu yoğunluğu, muhtemelen istediğiniz yere deprem oluşturabilir ve. Bu sadece onları öldürerek bir deprem "şanslarını al" düşünerek, insanların Kaliforniya gibi deprem tehlikesi olan bölgelerde yaşamak için bir şeydir. Ama, bunu anlamak bu deprem tehlikesi olan bölgelerde yaşayan insanlar için bir avcının tüfeği kapsamında olan, gerçekten, başka bir konudur! Tabii ki, onlara yönelik olan "tüfek" geleneksel bir tüfek değil, nerede ve ne zaman isterlerse seçtikleri ne olursa olsun şiddeti, deprem üretebilir Hava Kontrol silah.

Bugün, Yellowstone Super Volcano patlamaya hazır almak gibi görünüyor. Biz açıklamak Biz, bu büyük olasılıkla hissediyorum NEWS1852 Yellowstone sürekli onların "Ağaçkakan" skalar dalgalar ile Pacific Northwest "ping" Rusların 27 katı yıllık sonucunda kadar inşa edilmiş olabileceğini,! "Doğal" oluştu sanki Ama, ne zaman bu yanardağ darbeler, o gözükecek.

Birçok deprem yerin altındaki jeolojik "sıhhi tesisat" akan güçlü ve ani magma tarafından oluşturulan olduğundan, Los Angeles karşı planlanan 9.0 deprem (olasıdır "A Pale Horse Hani" Yellowstone aniden gönderdi çünkü, William Cooper) oluşabilir o şehirde derin altında hatalarına karşı magmanın büyük miktardaki.


 "Acil Durum Emri" kartının altında okur: "Bu kart her an çalınabilir ve bir Hükümet grubu etkilediğini grubu ... Güç için eylem olarak sayar +6 yükseltilmiştir bu kartı bağlayın. Seçtiğiniz Hükümet grubu. '

Bir kez daha, bu kartı hemen devlet kontrolü ve gücünü artırdığını görüyoruz. Resim net şekilde görüldüğü gibi, bu acil Powers devlet kurumları tarafından dayatılan için tasarlanmıştır. Bu resimde düşük rütbeli asker kabaca koyu tenli azınlık kişi işleyen Not, ancak, Acil güçlere karşı yönlendirilir kime olarak aldatılmak yok büyük "azınlık grubu" için İlluminati korkuları Temel olan, tarihi Yine Hıristiyan.

İlluminati Planı savaşlar, doğal afetler, ve kentsel hukuksuzluk getirdiği korkunç felaketler, kasıtlı kışkırtmasıyla öngörmektedir; onlar perişan etmiştir düzeni sağlamak için bir araç olarak, liderlerimiz, Anayasa askıya alma, onlar Sıkıyönetim empoze gerekir özgürlüklerimiz açıklayacak ve özgürlükler. Onlar, "Law and Order" geri yüklemeden önce "geçici olarak" bu özgürlükleri götürmek zorunda olduğunu açıklayacaktır. Ve bu yukarıda betimlenen sonraki kart, bize getiriyor:

"Law and Order" kartının altında okur: "+2 bütün Muhafazakar grupların gücünü artırın 2 bütün Düz grupların gücünü artırın +3 bütün Düz Muhafazakar grupların gücünü artırın Bu kart herhangi bir yerini alır... oyun Sarı NWO kartı. "

İlk bakışta, bu kartı bunlar hedef listedeki ilk gruplardan biri olduğu için, Muhafazakar gruplar ek yetki vermek gerekiyordu gerçeği ile şaşırmıştı. Ancak, ben o iktidara bir kez Hitler'in "Muhafazakâr" yeniden hatırladı. Muhafazakarlar olarak bilinen olmuştu vatansever grupların aniden sindirme veya imha biri için devalüe ve hedef olurken Onun Brown Shirt haydutları ve diğer destekçiler aniden yeni "Muhafazakarlar" idi. Yani Bush / Clinton / Bush, Yeni Dünya Düzeni için, bugün gerçeklik Nazizm canlandı

Son cümlesi ciddi uyarı dikkat edin: " Bu kart oyunun herhangi bir NWO Sarı kart yerini alır. "

"Law and Order", bir kez, oyuna bu Yeni Dünya Düzeni getirilecek böylece ölüme karşı yumruklar olacak "demir yumruk" olacak çünkü küresel diktatörlük heybetli diğer tüm stratejileri yerini alacak. Tüm diğer stratejiler demir yumruklu "Law and Order" sahne bizi almak için tasarlanmıştır.


Kartı "Tüm Fanatics için Ölüm" alt okur: "Biz duramaz geriye bir şey varsa, intoleransı ... İlluminati veya Fanatik Eylem (ler) gerektirir."

İlluminati gerçekten herhangi onlar Hıristiyanlıktan olsun "fanatikler", ya Müslüman ya da Musevi din duramaz. 1980'lerin ortalarında, ben haber medyası aniden Müslüman intihar bombacıları "köktendinciler", genellikle kendi inanç konusunda çok ciddi olduğunu Hıristiyanlar ve aktif bir inanç eşlik ettiği ruh-kazanma konusunda ayrılmış bir terim arama başladı fark ettim. Müslüman din adamı intihar teşvik ettiğini Kuran'da hiçbir şey yoktu, çünkü intihar bombacıları "köktendinciler" olarak nitelendirdi şikayet etmeye başladığında, benim endişeleri çarpılır. Bu noktada zaman içinde, ben Yeni Dünya Düzeni ya da acımasız planları hakkında pek az bilgisi vardı, ama bir propaganda kampanyası spot ABD Ordusu İstihbarat eğitim olmuştu. Açısından bu ani değişiklik benim için bir propaganda kampanyasının başında yansımaları.

Şimdi, bu götürü aynı özür varil içine tüm "fanatikler" sadece böyle bir kampanyanın başlangıcı olduğunu biliyoruz, bu yüzden belirlenen zamanda ciddi ele alınabilir. Ayrıca bu resim dikkat edin, bu İlluminati için öldürme bazı yapıyor olması kimin canlandırıyor için. İnsanlar Tribulation zamanında kendi ailelerine karşı açık olması için gidiyoruz; Antichrist için gayretli aile üyeleri şiddetle Born Again aile üyelerine karşı dönüm olacak. Ne İsa kehanette mi?

"... Bir adamın düşmanlar onlar kendi ev olacaktır." [Mat 10:36]

İsa her dönemin tüm Hıristiyanlar için bu uyarıyı çıkardı iken, Yaş Sonu büyük uygulama vardır. Sen Antichrist Krallığı için aşk şevk ve sadakat, üst lider (Deccal) pek çok insanın üstün özveri olacak hangi dünya tarihinin o zamanlardan biri olacak, bkz. Onlar sahip oldukları dini liderin karşı sevgi aynı derecede ikrar değil, kendi ev herhangi bir üyesine karşı bir dakika içinde dönecek, ve evin içinde o kişi aslında dini lideri karşı olmadığını, hatta büyükanne kasap kadar sürebilir Bıçak!

"Şehitler" kartının altında okur: "Eğer herhangi bir kontrol Barışçıl grubuna +10 Güç veya Direnç (tercih) vermek için herhangi bir zamanda bu kartı oynayın."

İsrail'de son zamanlarda, genç bir barış protestocu bir tank tarafından aşağı çalıştırıldığı ve iyice tank-sırtları tarafından ezilmiş. Bu resim kuvvetle gerçeklik canlandırıyor. Demir bir yumruk ile - aslında, herhangi bir protestocu - Bu tablonun arkasında bir fikir hükümeti tüm "barış" protestocular hakim olacaktır. Herkes alenen protesto ederse, onlar tankı basamakları altında ezilmiş bir olabilir gerçekleştirmek zorundadır!


Bu kartın alt okur: "İyi düşünceler artık gerekli +3 bütün Liberal grupların gücünü artırın sadece 1 bir güç ile tüm Muhafazakar gruplar da suç olur..."

İlginç - ve doğru - anlayış bu kart sağlar! Haber zeki bir okuyucu Doğru de bildiği üzere "Düşünce Polisi" kesinlikle, geliyor! Hiç Vietnam Savaşı'ndan bu yana, Liberaller bu kaba olsa bile yüksek sesle sınıf olmadan, onların aklında ne olursa olsun konuşma hakkını ilan veya açıkça yanlış olan, ancak bu aynı Liberaller, her zaman konuşmayı herkes doğru kapatmaya çalışmışlardır kendi zihin. Kolejlerde olduğu gibi - - her zaman bir şey konuşmak için kendi rakiplerinin hakkını inkâr etmek için çalıştılar Liberaller bir kurumun kontrol önlemlerinde O zamandan beri, ama; Vietnam Savaşı Döneminde, bu eğilimi insanların toplum içinde aşağı bağırdı olduğunu sadece demekti o Liberal zihniyete karşı çalışır.

Yeni Dünya Düzeni bir "katil" aşırı bu eğilimi taşıyacak. Belki de kendisini Outback Steak House'da, "ölü hayvan eti yedim", çünkü sağda kurban sadece ölen ederken, "duyarsız bir zamir kullanılır çünkü" solda kurban sadece öldü! Cidden, bir vejetaryen diyet zorunlu olacak ve bütün hayvan yeme şiddetle yasaklandı edilecektir. PETA (Hayvan Etik Tedavisinde İnsanlar) her zaman bize öğrettiği gibi tüm sonra, insan sadece, Evrim bu an için, evrim merdiveninde yüksek hayvanlardır bu nedenle, bir domuz arasında hiçbir pratik fark yoktur, Bir inek, bir tavuk veya bir insan.

Rahimde hala bir insan öldürmek için insanların bu tür için mükemmel makul iken, yemek için bir hayvan öldürmek için müthiş yanlış!

Son olarak, zayıf ve kendilerini savunamayan tüm Muhafazakar Grup bu yeni sistem altında "suçlu" olarak sınıflandırılır olduğunu fark. Muhafazakâr Gruplar suç, ne kadar büyük ya da küçük, ya da ne kadar güçlü veya zayıf olursa olsun olarak sınıflandırılır planlanmaktadır çünkü Aslında oyun bu noktada gerçek planı farklıdır - hepsi merkezi hükümet daha zayıf olacaktır için .

Yeni Çağ yazarı, William Cooper, net, o kadar sıkı çizilecek bir kişi sadece onun ömrü yanlış dergi aboneliği almıştır eğer, tutuklanarak edilecek ve öldürdü gidiş olduğunu söyledi. Yeni Dünya Düzeni son aşamasına geldiniz. New Age takipçileri bu aşamada "temizlik" diyoruz.


Bu kartın alt okur: "Power Yapısı Tüm Devlet gruplar ... dünya çapında telefon konuşmaları dinlemekle +2 tarafından tüm Hükümet grupların Güç Artırma yeteneği kazandırmak Ayrıca Telefon Freaks tamamen bağışıklık vardır.. Hiç bir hükümet gruplar varsa, bu Kaynak atmak gerekir. "

Biz tüm yaygın gözetim toplumuna baş gibi, bu kart ve temsil genel gözetim planının düşünüyorum. Dikkatle noktaları Tartıyor:
. 1 "Power Yapısı Tüm Devlet grupları dünya çapında telefon konuşmaları dinlemekle yeteneği kazandırmak , yerel, eyalet ve federal telefon konuşmaları dinleyebilirsiniz - Tüm hükümetler - "! "All" hükümetler! Bugün, hükümeti sizin telefonlar, cep telefonları, faks ve e-postalarınızı takip edebilirsiniz. Biz yasaya aykırı bir şey yapmıyoruz, çünkü Hıristiyanlar da ilgili olmasa da, aslında hiçbir toplum uzun Hükümeti agresif vatandaşlarının gözetliyor serbest kalabileceği kalır. Hükümetin sadece hırsızlar, dolandırıcılar ve teröristlerin yakalamaya çalışıyor olup olmadığını nasıl bu, sorar olabilir? Cevap basit: Hükümet insanların yukarıdaki grupların alıcı sadece ilgi değildir, ancak çoğu bu fikirde kiminle tüm vatandaşların, din veya siyaset ya bastıran ilgileniyor. Biz de bildirdiği gibi NEWS1553 , Bush yönetiminin sadece bir kaç hafta 9/11 saldırılarından sonra 3 Ekim 2001, bir terörist "bir şekilde geri" teşkil eden yeniden.

2. " Hiç bir hükümet gruplar varsa, bu Kaynak atmak gerekir. " Diğer bir deyişle, sadece hükümetin bu yetkiye sahip oluyor. Hiçbir özel grup ekipman ne de dinleme telefonlarına otorite ya sahip olacak ve iletişim diğer her türlü müdahale ve okumak için! Bizim Kurucu Babalar "Kişisel Gizlilik Hakkı" bir toplumun korunması kesinlikle vazgeçilmez olduğu anlaşılır. Onlar kral mutlak diktatörlüğünü muhafaza böylece sıradan vatandaşlar dehşete ve çileden çıkarttı ki tüm yaygın gizli polisinin, İngiltere ve Avrupa'nın yakın tarihinin biliyordu. Modern tarih, her zorba güç alarak hemen hepsi bir yaygın gizli polis yarattı. Modern teknoloji ile, hükümetin gizli polis boğucu etkili olabilir noktada bulunmaktadır. Bu görülmemiş gözetim götürüyor hangi doğru sonuç nedir?

İncil bize söyler:

"... Kimse almak veya satmak olabilir, o işareti veya canavarın adı veya onun adını sayısı ettiğini kaydetmek."


Benzeri görülmemiş bir banka birleşmeleri 1980'lerin sonunda oluşmaya başladığında, 1990'ların on yıl boyunca tüm yol devam, ben Yeni Dünya Düzeni Planı oyun olduğunu biliyordu. Yeni Dünya Düzeni nihai amacı ekonomik faşizm olduğunu. Kapitalizm, Komünizm ve Faşizm: Dünyadaki ekonomilerin üç tipi vardır.

* Kapitalizm, özel kişiler Üretim, yani fabrika ve maden araçlar hangi kendi ekonomisinin bu türüdür. Bu özel kişiler tarafından kurulan şirket daha sonra Pazar birbirleriyle açıkça rekabet. Kimse üretmek için ne sahipleri, veya ne kadar üretmek için, veya ne kadar şarj söyler. Rekabet fiyatlarının temel belirleyicisi ve ihtiyaçlarına dikkat ve ekonominin bu tür içinde yer alan insanların istediği üretilen ne kadar belirler. Kapitalizm kendi hataları olabilir, ama onu vatandaşları için tarihinin en yüksek yaşam standardı üretti.

* Komünizm Devlet Üretim araçları sahibi olduğu ekonominin bu türüdür. Şirketler bunu üretmek için ne zaman, üretmek, ve ne kadar şarj edebilirsiniz, ne anlatılır. Kontrolü Bu tür sözde ne "adil" davranılmasını sağlamak için, "halk" çıkarları olarak hazırlanmıştır. Ancak tarihin Komünizm çalıştığını asla göstermiştir ki, onun yerine, kendi vatandaşları için dünya üzerindeki en sefil koşullarda sunuyor.

* Faşizm Nazi Almanyası, Nasyonal Sosyalist İtalya ve İmparatorluk Japonya'nın ekonomik sistemi idi. Bugün, sadece Japonya bu sistemi korur. Faşizm, özel kişiler ve böylece çok iyi Kapitalizm iş yapar kilit unsur yerde tutulmasını sağlamak, Üretim araçları üzerindeki kontrolü elinde. Ancak, Hükümet müdahale rakipler aynı eşyası haline getiriyor ve ne kadar şarj edebilirsiniz edilebilir kaç kontrol etmek. Bu nedenle, en kar potansiyeli Faşist ekonomisi içinde yatıyor! Nazi Almanya'sı ve Japon İmparatorluğu ile deneme Faşizm çalışır kanıtladı. Biz Hükümet ve Kapitalizm arasındaki uygun koordinasyon çalışır gördük.

Yeni Dünya Düzeni için planlanan ekonomi Faşist, bu nedenle, Batı Sanayi Özel Kaptanları bu yeni sistem başlamak için en gergin, bu nedenle önemli ölçüde artmıştır kar senin biçmek başlayabilirsiniz. Faşist bir hükümetin ağır rakipler aynı ürün yapabilecek kaç düzenleyen yana, şirket sayısı önemli ölçüde küçülmeye gidiyor. Örneğin, yalnızca bir veya iki araba şirketleri dünya çapında olabilir! Bu nedenle, Deccal gerçek Krallığı kadar lider "Hazırlık Dönemi" nde, bu dünyada sadece bir kaç şirket ürünün aynı tip yapmak veya birleşme suretiyle gönüllü olarak başlamak için hizmet aynı tip sunan süreci için, mantıklı satın almaları ve hatta iflas! Bu Bankası Birleşme kartı İlluminati Kart Oyunu mükemmel bir ektir.


"Piyasa Manipülasyon" alt okur: "Bu kart her zaman kullanılabilir herhangi bir Kurumsal grubu (isterseniz) ve herhangi bir veya tüm Bankası grupların simgeleri Eylem çıkarın Bu bir eylem sayılmaz..."

Gerçekten, Borsa manipüle ediliyor. Yeni Dünya Düzeni planlamacıları kesinlikle dünya sahnesinde kendi masonik Mesih getiren çok fazla yardımcı olacak planlanmaktadır küresel bir ekonomik çöküş var. Bizi New Age Hıristiyan yazar, Bill Cooper ilginç bir alıntı inceleyelim:
"... Bir ekonomi elektrik olarak ve matematiksel teori ve elektronik alanında geliştirilen know-how pratik ve bilgisayarın tüm doğrudan ekonomi çalışmada uygulanan olabilir ki aynı yasalar itaat olduğu ortaya çıktı ... insan ömrü dolar cinsinden ... alıcılara devlet malı haline ... ekonomik uyuşturucu bağımlısı almak edenler bir düzeltme için elit gitmek gerekir. Bu bağlamda, kapasite stabilize büyük miktarda tanıtılması yöntemi geleceğe borçlanma gereğidir ' . dünya kredi 'Bu ... bir eylem gerçekleştirmek ve eylem noktasına yansıyan tepki döndürür önce sistemden çıkan oluşur -. gecikmiş bir reaksiyon reaksiyon hayatta kalma anlamına gelir reaksiyonu yapmadan önce bu sistemi değiştirmektir başlar ... ve aktif bir indüktör bağlı bir anahtarı açarken üretilen elektrik kıvılcım savaş başlamadan matematiksel benzer. " [ "A Soluk At Behold" , s. 45-48]

Illuminati bir ekonomi, bir elektronik devre yaptığı gibi aynı şekilde uyaranlara hareket ettiği anlaşılan bir kez, onlar bu yüzden "doğaüstü" kabul edeceği insanlar panik için öncelikle ekonomiyi kurmak için plan ve sonra yıkmaya başladı Mesih'in müdahalesi. Siz "aktif bir indüktör bağlı bir anahtarı açarak" benzer, tüketiciler ve ulusların birikmiş borçlarını mutlak çöküş noktasına gelmeden önce, Birinci Dünya Savaşı III meydana planlanıyor, bkz. Duman, toz, ve bu savaşın yıkımı sayesinde, Deccal bu kadar çok din bekliyoruz dini bir Mesih figür olarak kendini gösteren, uzun adımlarla gelmek olduğunu, kendisinin de sağ konularda koyacaktır "ekonomik mesih" olarak kendini sunacak yeni, küresel ekonomi. Bu modelde, savaşın başlatılması elektrik akımı aktif bir indüktör akmasını sağlamak için bir anahtar açılış benzetilen.

Bu Dünya Savaşı III başlatılması gerekir nedenlerinden biridir; bizim borç yükü artık desteklenen edilemez bir düzeye ulaşmıştır. Nasıl bir dünya savaşı borç yükü yardımcı olur. Cooper tekrar İlluminati düşünme açıklar:

"Onlar sonunda savaş sonunda sadece alacaklının tahrip etmekte olduğundan, 'hesap dengelemek' için savaşa başvurması gerekiyor ... genel kamuoyunun en sağduyuyla hareket etmeyeceğiz, 'ekonomik endüktans azaltmak için sadece iki alternatif vardır '. sisteminin 1) yalnızca halka yaşayan toprak toplam yok olmasına neden olacak olan, savaşta ölüm birbirlerine bludgeon olsun ya da 2) ekonomik kullanımı ile dünya kontrolünü al' in bir sessiz bir silah ' 'sessiz savaş' şeklinde ve hayırsever kölelik ve soykırım süreci tarafından güvenli bir düzeye dünyanın ekonomik endüktans azaltır. " [Age., S. 49]

Bu nedenle, Dünya Savaşı III oluştuğunda, "hesap" sadece bir tarafından dengeli ediliyor bilecek "hayırsever kölelik ve soykırım süreci." Bu İlluminati düşünme!

Dünyada var olan finansal piyasalar Dünya Savaşı sırasında çöküşü acı olsa da, gerçek çöküşün süre, Deccal ortaya çıktığında, onu ve onun programına güven yeterince güçlü olacak kadar kısa olacağını kendisinin ve uluslararası bankacılar global bir para birimi dayalı bir küresel ekonomi yeniden canlandırmak mümkün olabilir.

Bir eski Satanist, Doc Marquis, İlluminati Dünya Savaşı III noktasına zengin sağa kadar hissetti sürece Amerikalıların Antichrist Krallığı asla kabul etmeyeceğini de karar verdiğini söyledi. Onların zenginlik geri vaat Sonra, bir kez Deccal dünya sahnesinde alır, Amerikalılar çok heyecanla ona destek olacak! Marquis Illuminati bu yüzden bile yetişmek için dünyanın en güçlü büyücülük kullanarak aşırı gitmek istediklerini Amerikan borsasında yüksek tutmaya kararlı olduğunu söyledi. Sahte Dini Peygamber tarafından desteklenen karizmatik bir lider, bir birleştirilmiş için dünya yol açabilir burada ayrıca, dünya dinlerinin de noktada olmalıdır; borsa krizi siyasal bir savaş meydana üzere olduğunu aynı anda sadece oluşabilir inanç sistemi. Siyasi ve dini durumlar doğru noktada olduğunuzda, borsa çöküşü, aslında, tetiklenir ve çoğu yatırımcı için "sol alanda çıkan" olacaktır.

İlluminati ile bu diğer kesimleri hazır olmadan önce, erken çöken gelen Borsalar tutmaya kararlı, onların pazarlarını kontrol ne kadar görebilirsiniz. Gerçekten, kartı sembolizm doğrudur: İlluminati'nin güç kombine pazarlarda tüm nakit ve diğer varlıkların daha büyük IS! Bu kartın en çarpıcı özelliği İlluminist All-Seeing Eye pazarda bütün parayı daha ağır bir piramidin içinde olmasıdır! Piramit terazi diğer tarafındaki tüm nakit daha düşük sarkma nasıl dikkat edin.

Sanırım hepimiz üç büyük kesimleri aynı anda oyuna girmeye hazır noktası tanık olduğunu düşünüyorum. Piyasalarda ince buz üzerinde paten olan, siyasetin patlamaya Dünya Savaşı III yol için hazır görünüyor; tüm büyük dinlerin küresel Yeni Dünya Düzeni din haline Roma Katolik Papa'nın kurşun takip hazır. Deccal elinizin altında görünüyor.


SONUÇ

Kısım 1, 2, ve şimdi bu serinin 3, biz bu yüzden çok felaketler kendi superman bir "çözüm" olarak ortaya koyar herhangi bir planı kabul edeceğini bize panik, İlluminati bizim için planlamış birçok felaketler vurguladığım onlar oluşturduk. 9/11 saldırıları, planlanan doğal afetler, dünyanın, ekonomik çöküş ve diğer felaketlere boyunca savaşlar, tüm bu Yeni Dünya Düzeni ile değiştirilebilir böylece Eski Dünya Düzeni aşağı getirmek için planlanmıştır.

Ve İlluminati Kart Oyunu bu kartlar çok güzel her elemanı yakalamak. Şimdi, bu oyun bile bir "Kombine Afetler Kartı" vardır - çok uygun, ben ekleyebilirsiniz.

Bu kartın alt okur: "Bu kart oynayarak, aynı hedef üzerinde iki Afetler birleştirebiliriz Siz de, Afet kartların hem oynamalıdır 'ana' biri olarak bir Afet Pick ve tüm talimatları uygulayın!. bu kartta. diğer Afet Güç (ama diğer efektler hiçbiri) ekleyin. "

Bill Cooper adlı kitabında belirtildiği gibi, "A Pale Horse Hani" :

"Bu nüfus ya da bomba sorun olmadan, seçilmiş Yeni Dünya Düzeni meydana getirmek için başka bir bahane edecektir olduğu doğrudur. Bunlar deprem, savaş, Mesih, dünya dışı iniş ve ekonomik çöküş gibi şeyler meydana getirmek için planları var. Onlar sadece yapmak ... o çalışır emin tüm bu şeyler hakkında getirebilir. Onlar başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. İlluminati kapsamındaki tüm üsleri var ... Los Angeles vurulursa ne olur hayal edebiliyor bir 9.0 deprem ile, New York terörist bir ekilmiş atom bombası ile yok edilir, Dünya Savaşı III Orta Doğu, bankalar ve borsalar çöküş, Beyaz Saray'ın bahçesinde Extraterrestrials topraklarda patlak, gıda, raflardan kaybolur Bazı insanlar yok, Mesih zaman çok kısa sürede dünyaya kendini sunar ve tüm? " [Sayfa 177]

Ve, İlluminati Kart Oyunu - 1990-1995 oluşturulan - Bu acımasız planının tüm parçaları yakalar! Gerçekten, Yaş Sonu yakın görünüyor.

Eğer ruhsal olarak hazır mısınız? Aileniz mi? Eğer yeterince sevdiklerinize korumak mı? Bu ilk size bakacak tehlike anlamak ve sonra da uyarmak ve korumak için stratejiler geliştirmelerine yardımcı sağlamak için bu bakanlık için sebebi, sevdiklerini . Sonra iyice ayrıca kaydedilmemiş bir kişi ile tartışma kapıyı açmak için bir araç olarak bilginizi kullanabilirsiniz, eğitilmiştir. Bir çok defa kullanabilmek için olmuştur ve insanlar bir sonucu olarak İsa Mesih gelip gördük. Bunlar tehlikeli zamanlar biz de sonsuz bir fark yaratmak, İsa Mesih için birçok ruhlar ulaşabileceğimiz bir zaman vardır.

Eğer kişisel Kurtarıcımız İsa Mesih kabul etmiş, fakat O'na sizin manevi yürüyüş çok ılık olan varsa, hemen af ​​ve yenilenmesi için O'na sormak gerekir. O anında affet ve Kutsal Ruh'un sevinç ile kalp dolduracaktır. Sonra, dua ve kişisel İncil Çalışması bir günlük yürüyüş başlamak gerekir.

Eğer İsa Mesih'i kurtarıcın olarak hiçbir zaman kabul etmedik, ama onun gerçeklik ve Çağ yaklaşan sonu gerçekleştirmek için geldim ve Eternal Life Onun ÜCRETSİZ Hediye kabul etmek isterseniz, aynı zamanda evinizin gizlilik içinde, şimdi bunu yapabilirsiniz. Bir kez kurtarıcı olarak O'nu kabul, sen ruhen Born Again, ve zaten yokmuş gibi gibi Cennetin emin bulunmaktadır. Sonra Deccal Krallığı ruhen sana dokunmak olmaz emin olabilirsiniz.

Eğer Born Again olmak istiyorsanız, bizim dönüp Kurtuluş Page şimdi.

Deccal Krallığı - - kendi Biz onlar geliyor Yeni Dünya Düzeni görebilirsiniz ki, insanları eğitmek ve uyarmak için çalışan bu bakanlık tarafından kutsanmış olan umuyoruz günlük haberler.

Son olarak, sizden duymak isteriz.

Şunları yapabilirsiniz posta ya da e-posta yoluyla bize ulaşın.

Tanrı sizi korusun.





Aşağıdaki 2 kart; soldaki tsunami kartı, sağdaki ise japonyadaki depremde nükleer enerji fabrikasında olan olaya benzemiyormu?

Son piyasa kazasında + banka kurtarma operasyonlarından Hatırla?



  
Wiki sayfası

eski] Hükümet Atölyesi film, televizyon dizisi ve roman kullanılan arsa cihaz, rol yapma oyunlarında kullanılan bir senaryo ve bazı komplo teorisyenleri bir inançtır.Kavram çeşitli öğeleri varlığı hükümet cahil kalması genel halk istiyor ve saklandığı gizli bir hükümet depo olmasıdır.
Prenses Di
Teyp Out çalıştırır
Sıra, Londra olmadığını doğruladı. (1 post resim)


Sanırım eh gücü var sanırım ya da ben direnç demeliyim? Ürkütücü. Bu Steve Jackson kimdir? "Paranoyakları: Onlar gerçekten .... ne olup bittiğini anlamak gizli Masters kendileri için exept sadece onlar," konum "Komplo teorisyenleri: Onların vahşi deli saçması faydalı fikirler içerir".





Haklısın Paranoyakları kartı bağlamak vermedi. Tekrar deneyin hehe. Ayrıca, ATS burada birilerinin bir avatar (ya da oldukça süre için kullanabilirsiniz yaptı) gibi "Komplo teorisyenleri" kartı kullanıyorsa, ben biraz etrafında onu gördük. Bu gerçekten komik (Ve DOĞRU) kartı var! Ben komplo teorisyeni / Paranoyakları ikilisi, bugünlük bu üçlü yapmak eklemek için bir tane daha var bekleyin.

Bu Almanca veya Hollandaca olsa içinde. Ben henüz bu kartın İngilizce sürümü bulamıyorum ... Ben yazılan değerli yapmak için daha birkaç atmak olacak. Hürriyetçiler ... 


Orbital Mind Control Lazerler 


Milis 


Aydınlar (üzerinde oldukça komik tırnak). 


Hackerlar 
Onun Eski Hattori Wako Kulesi

Wako Department Store Ginza


Ve ben "HAIL ERİŞ" kart hakkında daha önce yazı ile mükemmel gidin hangi bulduğu iki. Bu Discordians ve İncil Principia Discordia bahsetti.





Kanada'nın Victoria kentinde bulunan Goldstream Nehri'nin yaklaşık 1 saatten fazla yemyeşil aktığını görenlşer gözlerine inanamadı. Büyüleyen görüntü görenlerin kamraları ile bu anları kaydetmelerini sağladı. Amatör bir kameranın kaydettiği görüntülerle ilgili olarak yetkililerce yapılan açıklamada nehrin renginin değişmesine "Fluorescein" adlı bir kimyasalın neden olduğu açıklandı. Kimyasalı kim ya da kimlerin attığı ve kimyasalın nehirde yaşayan canlılara zarar verip vermediği araştırılıyor.
http://www.onaltiyildiz.com/haber.php?haber_id=439
Nehir Neden Yeşil Aktı?

Küresel sihirbazların oyunu mu?

Kanada'nın Victoria kentinde bulunan Goldstream Nehri'nin yaklaşık 1 saatten fazla yemyeşil aktığını görenlşer gözlerine inanamadı. Büyüleyen görüntü görenlerin kamraları ile bu anları kaydetmelerini sağladı.

Amatör bir kameranın kaydettiği görüntülerle ilgili olarak yetkililerce yapılan açıklamada nehrin renginin değişmesine "Fluorescein" adlı bir kimyasalın neden olduğu açıklandı.
Kimyasalı nehre bazı 'şakacıların' katmış olabileceği kaydediliyor.
Kaynak: Millyet
Nehir'e boya maddesi katıp, dünya gündemine taşıyanlar kim?
Bu bir oyun ise, kimin oyunu:
Firavun, Şeytanîlere:
- “Küresel ısınma” diye itinalı bir ifade ile bağırmaya başladı. Bütün insanları “küresel ısınma” ibaresiyle etkileyecek yayınlar yapın! “Artık dünya geri dönüşü olmayan bir yola, dış bir etkiye yakın.” psikolojisini verin. Engellenemezse kıyametin yakın olacağını tartışın! Bunu empoze edin. Böylelikle engelleme adına insanlığın zor koymasıyla karşılaşmadan planlar tek devlete doğru gider. Planların kendi aleyhlerinde olmasını önemsemeden, karşı koymadan programlarımıza boyun eğecekler.
Kanada'nın Victoria kentinde bulunan Goldstream Nehri'nin yaklaşık 1 saatten fazla yemyeşil aktığını görenlşer gözlerine inanamadı. Büyüleyen görüntü görenlerin kamraları ile bu anları kaydetmelerini sağladı.
Amatör bir kameranın kaydettiği görüntülerle ilgili olarak yetkililerce yapılan açıklamada nehrin renginin değişmesine "Fluorescein" adlı bir kimyasalın neden olduğu açıklandı.
Kimyasalı nehre bazı 'şakacıların' katmış olabileceği kaydediliyor.
Kaynak: Millyet
Nehir'e boya maddesi katıp, dünya gündemine taşıyanlar kim?
Bu bir oyun ise, kimin oyunu:
Firavun, Şeytanîlere:
- “Küresel ısınma” diye itinalı bir ifade ile bağırmaya başladı. Bütün insanları “küresel ısınma” ibaresiyle etkileyecek yayınlar yapın! “Artık dünya geri dönüşü olmayan bir yola, dış bir etkiye yakın.” psikolojisini verin. Engellenemezse kıyametin yakın olacağını tartışın! Bunu empoze edin. Böylelikle engelleme adına insanlığın zor koymasıyla karşılaşmadan planlar tek devlete doğru gider. Planların kendi aleyhlerinde olmasını önemsemeden, karşı koymadan programlarımıza boyun eğecekler.
video izle
http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=135249


Zion, Sion - İsrail, isreil
 














Yorum Gönder

2 Yorumlar

Recent, Random or Label