Koruyucu Meleğinizle Buluşma Meditasyonu

KORUYUCU MELEĞİNİZLE BULUŞMA MEDİTASYONU


Oturarak veya yatarak rahat bir duruş alın ve gözlerinizi kapatın. Nefesinizin ritmini, doğal ve zorlanmaksızın, normalleşmesini sağlayın. Kendi düşüncelerinizin ,duygularınızın ,bedensel duyularınızın idrakini yitirmeden ve ayni zamanda onları fazla dinlemeden ve bağlanmadan , farkındalık yaşayın.Onların serbestçe gelip gitmesine izin verin.


 1. Kendinizi iç aydınlığınıza-kutsal mabedinize doğru yürürken imgeleyin.Bu yer, kendinizi tamamen sakin ve emniyette hissettiğiniz ,sizin bakış açınızdan dünyanın en güzel yeridir. Ayaklarınızın altındaki otları hissedin,çiçeklerin kokusunu içinize çekin,ağaçların dallarındaki rüzgarın ıslığını dinleyin,yüzünüzde sıcak güneşin ışıklarını hissedin. İç mabedinizde biraz zaman geçirin ve etrafınıza bakının.

2. Etrafınıza bakınarak ağacın altındaki oturağı gözlerinizle arayın. Oturak herhangi bir ölçüde ve renkte olabilir;herhangi bir maddeden yapılmış olabilir. Her şey sizin tercihinize bağlıdır. Oturağa gidin ve üstüne oturun veya yatın… ve rahatlayın. Sizi çevreleyen doğadaki yaşam kendi halinde devam etmektedir. Onun ritmini dinleyin ve onunla bir olun.(birleşin) Hiçbir şeye karışmadan bu harika yerde sadece bulunun.

3. Arkanızda duran bir varlığa odaklanın . Bu sizin koruyucu meleğinizdir. Siz onu görebilir veya duyabilirsiniz, kokusunu alabilirsiniz, ona değebilirsiniz, veya onun varlığını sadece hissedebilirsiniz. Ne şekilde onu algılarsanız algılayın, bilin ki şu anda size her şeyden uygun o algıladığınız şekildir. Bu varlığa,size sarılmasına izin verin ve onda hapsolmuş olan sonsuz aşkı hissedin .

4. Dönmeye hazır olduğunuzu hissettiğinizde dönün ve meleğinize bakın. O her şekilde görünebilir erkek,kadın, çocuk veya hayvan, çiçek, koku veya ışık, formsuz. Dış görünüşüne göre meleğinizi yargılamayın. Sadece onu, onun kendisinde taşıdığı o aşkla kabullenin.

5. Koruyucu meleğinizle konuşmayı deneyin. Yaşamınızın şu anki aşamasında herhangi bir çıkmazdaki durumunuz için ondan fikir alın. Paylaşım sözlü geçebileceği gibi , konuşmadan da geçebilir. Meleğinize ismini sorun. Onun söylediği isim sizin sırrınız olmalıdır. Hiç kimseye bunu söylemeyin ;koruyucu meleğinizi yardımınıza çağırmak için onu saklayın.

6. Koruyucu meleğiniz size , sadece sizi geliştirecek ve yaşamınızın ufkunu genişletecek temel ve yapıcı fikirler verecektir.

7. Sohbeti bitirerek etrafınızı çevreleyen yaşama geri dönün. Oturduğunuz veya yattığınız yüzeyi hissetmeye başlayın. Sonra gözünüzü açın. Topraklanma ile bitirin.


Rusçadan Çeviri: Zehra Usanmaz

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Recent, Random or Label